Yılda sadece bir kere satılıyor! Kilosu 100 lira
Şanlıurfa'da Mart ayında yağmurların ardından toprak altından çıkarılan ve yılda sadece bir ay menülerde yer alan keme kebabına yoğun ilgi gösteriliyor.
Şanlıurfa'da dağlık alanlar ile Suriye sınırındaki bölgelerde ender yetişen bir mantar türü olan keme, hem pazardaki tezgahlarda hem de kebap menüsündeki yerini aldı. Patates büyüklüğündeki keme, Mart ayında yağmurların ardından yetiştiği bölgelerde toprak altından çıkarılıyor.
EN SON HABERLER
- 1 ARAÇ KİRALAMA HİZMETİ ALINACAKTIR
- 2 Bakan Şimşek Kur Korumalı Mevduat için tarih verdi: Artık yenilemeyeceğiz
- 3 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: En önemli hedeflerimizden biri düşük karbonlu ekonomiye geçiş
- 4 Tek hane için tarih belli oldu! TCMB Başkanı Karahan'dan enflasyon açıklaması: 'Sıkı para politikası duruşunu sürdüreceğiz'
- 5 "Tarım Cebimde" ile gıda denetim verilerine ulaşılabilecek
- 6 İŞKUR 580 bini aşkın vatandaşın işe yerleştirilmesine aracılık etti
- 7 Bakan Kacır: AR-GE harcamalarımızı yaklaşık 10 kat artırdık
- 8 SON DAKİKA: Bakan Göktaş 'Ödemeler öne çekildi' diyerek duyurdu! 4 milyar TL bugün hesaplarda
- 9 İstanbul-Sivas YHT hattında 1 ayda 55 bin yolcu taşındı
- 10 İnşaat malzemesi sanayi üretimi yüzde 10,9 arttı