Ormanköy Çarşı’da dükkânlar satışta
Dap Yapı’nın Çekmeköy’de hayata geçirdiği Ormanköy projesinin ticari alanları satışa çıkıyor. Mağaza ve dükkânların yer aldığı Ormanköy Çarşı, bölgenin ilk planlı mağaza karmasını sunacak


YÜRÜME MESAFESİNDE 200 BİN KİŞİ
Ormanköy Çarşı'daki dükkân ve mağazalar, Alemdağ Caddesi üzerinde, yürüme mesafesindeki yaklaşık 200 bin kişinin yaşadığı, araç ve insan trafiğinin yoğun olduğu bölge halkına hitap ediyor. Cadde mağazacılığının önümüzdeki dönemde de yoğun ilgiyle karşılaşacağını söyleyen DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, "Ormanköy projemizin içinde yer alan Ormanköy Çarşı, İstanbul'un en yeni, en dinamik ve sağlıklı ev konseptine en yaraşır alışveriş ortamını ziyaretçilerine ve perakende sektörüne sunmuş olacak. Bölgenin ilk planlı mağaza karması olma özelliğine sahip Ormanköy Çarşı ile cadde mağazacılığına yeni bir bakış açısı sunacağız" dedi.
ÇEKİM MERKEZİ OLACAK
Yılmaz şöyle devam etti: "Alemdağ Caddesi, son yıllarda ciddi bir insan trafiğine sahne oluyor. Ormanköy Çarşı'daki ticari üniteler, yatırımcılar ve perakende sektörü açısından büyük potansiyel taşıyor. Özellikle beyaz yakalı ve alım gücü yüksek bir kesimin yaşadığı bu bölge, nitelikli göç alması ve genç bir nüfusa hitap etmesi nedeniyle de bir numaralı çekim merkezi olmayı sürdürecek."
YÜZDE 90'I YEŞİL ALAN
1+1'DEN 5+1'e kadar farklı konut seçeneklerinin bulunduğu Ormanköy projesi, bahçeli, teraslı ve büyük balkonlu alternatiflerle dikkat çekiyor. Yaklaşık 200 bin metrekare alan üzerinde yer alan projenin yüzde 90'ı yeşil alanlar için ayrıldı. Projede yaklaşık 60 bin metrekareyi kapsayan doğal koru alanı, gölet, ceylanlar için koru alanı, atlar için özel padok alanı, alabalık gölü, açık hava sinema ve konser alanı, 3 bin metrekareye yaklaşan etkinlik alanı ve yarı olimpik havuz da yer alıyor.
EN SON HABERLER
- 1 THY açıkladı: Yeni tavan fiyat 2850 TL
- 2 Bakan Göktaş'tan "Aile ve Sosyal Destek Proje Programı"na başvuru çağrısı
- 3 Vakıf Leasing // İLAN
- 4 Bakan Şimşek IMF Başkanı Georgieva ile bir araya geldi
- 5 Finansal kesim dışındaki firmaların döviz açığı belli oldu
- 6 Bakan Şimşek'ten ABD'li yatırımcılara "enflasyon" mesajı
- 7 THY'den TEKNOFEST KKTC'ye özel indirimli bilet
- 8 Bakan Uraloğlu, GSM operatörleriyle masaya oturuyor: Gereğini yapacağız
- 9 Merkez Bankası yatırım eğilimlerine ilişkin beklentileri açıkladı
- 10 Dünya Bankası, Türkiye için büyüme tahminini yükseltti