Milli Muharip Uçak için yeni gelişme duyuruldu! NASA'nın teknolojisi kullanılacak
Hem hava-hava, hem de hava-yer muharebelerinde 5. nesil çok yönlü savaş uçağı olarak TSK'nın gücüne güç katacak Milli Muharip Uçak'ın (MMU) 18 Mart 2023'te hangardan çıkması hedeflenirken, NASA'nın da kullandığı dijital ikiz teknolojisiyle çalışmalara başlandı.
Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ), 18 Mart 2023'te hangardan çıkması hedeflenen Milli Muharip Uçak'ın (MMU) tasarımı ve üretimi için NASA'nın kullandığı dijital ikiz teknolojisiyle çalışmalara başladı.


EN SON HABERLER
- 1 Türkiye Sigorta’dan 2 milyar TL temettü ve yüzde 100 sermaye artışı
- 2 Cevdet Yılmaz piyasaları değerlendirdi: Daha sakin bir hava söz konusu
- 3 Vakıf Leasing // İLAN
- 4 Opet hakkında soruşturma açıldı! Rekabet Kurumu duyurdu: Kanunu ihlal edip etmediği incelenecek
- 5 Enflasyon beklentileri iyileşiyor! Bakan Şimşek açıkladı: Programımızı fiyat istikrarına ulaşıncaya kadar kararlılıkla uygulayacağız
- 6 Bakan Işıkhan işsizlik ödeneği için tarih verdi
- 7 Ticaret Bakanlığı'ndan kırmızı et açıklaması! Fahiş fiyata geçit yok
- 8 EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYELERİ SON DAKİKA! Bayram ikramiyeleri ve doğum yardımları Meclis'te: İkramiyeler ne zaman ödenecek?
- 9 Milyarlık pazarda tatlı rekabet
- 10 “Piyasada oynaklık hafifliyor”