Bakan Kurum Muğla'dan seslendi: Asrın inşası ile sadece 455 bin konut değil gönüller yaptık
Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, geçen hafta Muğla ziyareti sırasında yanına gelerek gözyaşları içinde deprem bölgesi için teşekkür eden Hataylı vatandaşın görüntülerini, "Asrın inşası ile sadece 455 bin konut değil, gönüller yaptık" notuyla sanal medya hesabından paylaştı.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, geçen hafta Muğla Fethiye'de düzenlenen dip çamuru temizliği ve Mapa-Şamandıra Sistemleri'nin hizmete alım törenine katıldı.
Fethiye'de yoğun ilgiyle karşılanan Bakan Kurum'un yanına gelen Hataylı bir depremzede gözyaşları içinde teşekkür etti.
Bakan Kurum'un deprem sürecinde çadırlarını ziyaret ettiğini, sık sık bölgeye gelerek inşa çalışmalarını koordine ettiğini söyleyen kadın, "Çok zor dönemler geçirdik. Hayatta kalmaya çalıştık. Ama siz bizim soframıza geldiniz, çadırlarımızı tek tek ziyaret ettiniz. İşletmelerimizi kaybettik ama siz hep bizimle oldunuz. O süreci bizimle yaşayan bilir. Kolay değildi; oraları bu hale getirdiniz, Allah razı olsun. Orada yaptığınız her şey için çok teşekkür ederiz. Fazlasıyla halkın içinde oldunuz. Hakkınızı helal edin" diyerek gözyaşı döktü.
Bakan Kurum o karşılaşmanın görüntülerini, "Asrın İnşası ile sadece 455 bin konut değil, gönüller yaptık" notuyla sanal medya hesabından paylaştı.
EN SON HABERLER
- 1 EMEKLİ ZAMMI SON DAKİKA! SSK, Bağkur emeklisi için 4. oran netleşti: İşte zam+ refah payı hesap tablosu...
- 2 MEMUR ZAMMI SON DAKİKA! Memur zammı için ilk fark! Polis, öğretmen, doktor... İşte meslek meslek zam hesabı
- 3 SON DAKİKA | KASIM AYI KİRA ARTIŞ ORANI BELLİ OLDU: Ev sahibi en fazla ne kadar zam yapabilecek?
- 4 SON DAKİKA! TÜİK, enflasyon verilerini açıkladı: İşte ekim ayı TÜFE oranı
- 5 111 TL'lik sahte ilan tuzağı bozuldu! Bakanlıktan dev ceza
- 6 Cevdet Yılmaz'dan "fiyat istikrarı" mesajı: Kalıcı refah sağlayacağız
- 7 ABD'den LNG gemisi geliyor: 6 Kasım'da Türkiye'de!
- 8 Bakan Şimşek enflasyon oranlarını değerlendirdi: Bir önceki yılın aynı ayına göre 3,1 puan azaldı
- 9 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan ihracat açıklaması: Cumhuriyet tarihimizin en yüksek seviyesi
- 10 Goldman Sachs, Avrupa doğal gaz fiyat tahminini yükseltti: 2027'de 74 euro beklentisi