Çiftçinin beklediği haber geldi! Destek ödemeleri bugün gerçekleştirilecek
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, 6 milyar 669 milyon 644 bin 111 lira destekleme ödemesinin bugün çiftçilerin hesaplarına aktarılacağını bildirdi.
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, çiftçiler için destekleme ödemelerinin bugün hesaplara yatacağını açıkladı.
ÇİFÇİLERE MÜJDELİ HABER GELDİ
Yumaklı, sosyal medya hesabından destekleme ödemelerine ilişkin paylaşımda bulundu. Sürdürülebilir üretim için çiftçileri desteklediklerini ve "bereketin yüzyılı"na kararlı adımlarla yürüdüklerini aktaran Yumaklı, "6 milyar 669 milyon 644 bin lira destekleme ödemesini bugün çiftçilerimizin hesaplarına aktarıyoruz. Hayırlı ve bereketli olsun." ifadesini kullandı.
MAZOT GÜBRE DESTEĞİ NE ZAMAN ÖDENECEK?
Yumaklı'nın paylaşımında yer alan bilgiye göre söz konusu destek tutarları mazot-gübre için 4 milyar 937 milyon 212 bin 540 lira, hububat için 1 milyar 712 milyon 749 bin 509 lira, kırsal kalkınma yatırımları için 13 milyon 604 bin 105 lira, sertifikalı tohum kullanımı için de 6 milyon 77 bin 957 lira olarak belirlendi.
Mazot ve gübre desteği, kimlik ve vergi kimlik numarasının son hanesi "0" olan çiftçilere bugün saat 18.00'den sonra ödenecek.
EN SON HABERLER
- 1 Sıfır araçta faizsiz kredi dönemi: İşte marka marka güncel kampanyalar...
- 2 Bakan Uraloğlu son durumu paylaştı: Hatay Havalimanı yenileniyor! Ne zaman tamamlanacak?
- 3 TARSİM 478 bin hasar ihbarı aldı: Tarımda 1,5 trilyon TL'lik güvence
- 4 Haftanın en çok kazandıran yatırım araçları belli oldu: İşte altın, dolar ve borsanın performansı...
- 5 Bakan Şimşek duyurdu: Türkiye'nin mali şeffaflık performansı iyileşti
- 6 Özelleştirme İdaresi taşınmaz satışlarını onayladı
- 7 TİGEM 211,9 ton yağlık ayçiçeği satacak
- 8 SON DAKİKA | 2027 Asgari Ücret zammı için ilk upuçları: Yeni maaş için 3 farklı hesaplama
- 9 Sosyal yardımlarda Ailekart dönemi: 56 milyar TL destek! İşte yeni sistemin detayları...
- 10 Teknoloji iş dünyasını değiştiriyor! Yapay zeka, robotik ve biyoteknoloji: İşte geleceğin 10 mesleği...