EPDK 17 şirkete lisans verdi
Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), 17 şirkete lisans verdi, 1 şirketin lisans süresini uzattı, 2 şirketin ise lisansını sonlandırdı.
Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), 17 şirkete lisans verirken 1 şirketin lisans süresini uzattı. Kurum ayrıca 2 şirketin de lisansını sonlandırdı. EPDK'nin konuya ilişkin ilanı, Resmi Gazete'de yayımlandı.
Buna göre, elektrik piyasasında 8 şirkete tedarik lisansı, 6 şirkete üretim lisansı, 1 şirkete ise OSB dağıtım lisansı verildi. Aynı piyasada 2 şirketin ise üretim lisansı sona erdirildi.
Ayrıca, 1 şirkete şarj ağı işletmeci lisansı verildi.
Petrol piyasasında 1 şirkete ihrakiye teslimi lisansı verilirken, sıvılaştırılmış petrol gazları (LPG) piyasasında faaliyet gösteren 1 şirketin ise LPG depolama lisansının süresi uzatıldı.
EN SON HABERLER
- 1 MEMUR ZAMMI 2026 SON DAKİKA! Memur maaşı bugün belli oluyor: Polis, öğretmen, doktor, hemşire zam tablosu...
- 2 SON DAKİKA: Aralık enflasyon oranı belli oldu! TÜİK milyonların beklediği rakamları açıkladı
- 3 EMEKLİ ZAMMI 2026 SON DAKİKA! SSK Bağ-kur emekli maaşı belli oldu! Kim ne kadar alacak?
- 4 SON DAKİKA! 65 yaş, dul, yetim, engelli aylığı ne kadar oldu? İşte sosyal yardımlara yapılan zam oranı
- 5 SON DAKİKA: 2026 Kıdem tazminatı belli oldu: Tavan rakam ne olacak?
- 6 SON DAKİKA! Ocak 2026 kira artış oranı hesaplama: Kira zam oranı belli oldu mu?
- 7 SON DAKİKA: Bedelli askerlik ücreti 2026 belli oldu
- 8 Borsa günü rekor seviyeden tamamladı
- 9 Ticaret Bakanlığından dinlenme tesislerine sıkı denetim
- 10 İçişleri Bakanlığı 40 uzman yardımcısı istihdam edecek