Hizmet üretici fiyat endeksi ocak ayında arttı
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) 2026 yılı ocak ayı Hizmet Üretici Fiyat Endeksi verilerini yayımladı. Buna göre; Hizmet Üretici Fiyat Endeksi (H-ÜFE) yıllık %34,07 arttı, aylık %7,74 arttı.
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) 2026 yılı ocak ayı Hizmet Üretici Fiyat Endeksi verilerini yayımladı. Buna göre; Hizmet Üretici Fiyat Endeksi (H-ÜFE) yıllık %34,07 arttı, aylık %7,74 arttı.
H-ÜFE 2026 yılı Ocak ayında bir önceki aya göre %7,74 artış, bir önceki yılın Aralık ayına göre %7,74 artış, bir önceki yılın aynı ayına göre %34,07 artış ve on iki aylık ortalamalara göre %36,27 artış gösterdi.
H-ÜFE ULAŞTIRMA VE DEPOLAMA HİZMETLERİNDE YILLIK %32,73 ARTTI
Bir önceki yılın aynı ayına göre, ulaştırma ve depolama hizmetlerinde %32,73 artış, konaklama ve yiyecek hizmetlerinde %33,85 artış, bilgi ve iletişim hizmetlerinde %35,06 artış, gayrimenkul hizmetlerinde %41,94 artış, mesleki, bilimsel ve teknik hizmetlerde %37,06 artış, idari ve destek hizmetlerde %32,07 artış gerçekleşti.
H-ÜFE ULAŞTIRMA VE DEPOLAMA HİZMETLERİNDE AYLIK %6,08 ARTTI
Bir önceki aya göre, ulaştırma ve depolama hizmetlerinde %6,08 artış, konaklama ve yiyecek hizmetlerinde %6,62 artış, bilgi ve iletişim hizmetlerinde %7,68 artış, gayrimenkul hizmetlerinde %7,81 artış, mesleki, bilimsel ve teknik hizmetlerde %12,99 artış, idari ve destek hizmetlerde %9,29 artış gerçekleşti.
EN SON HABERLER
- 1 SON DAKİKA! Bakan Şimşek'ten fon yatırımcılarına ödeme mesajı: Gerekli adımlar atılıyor
- 2 EMEKLİ ZAMMI SON DAKİKA! 23 bin 552 TL alan emekliye yeni zam hesabı: İşte Ocak 2027 maaş tablosu
- 3 Altın için en zorlu sınav! Gram altında yeni trend ne olacak? İslam Memiş kritik seviyeleri açıkladı
- 4 SON DAKİKA | Asgari ücret zammı için 3 güçlü senaryo: 2027 asgari ücret ne kadar olacak? İşte yeni hesap...
- 5 SON DAKİKA! SPK'dan fon mağdurlarına ara ödeme kararı! 1 milyon TL'ye kadar ödeme yapılacak
- 6 MEMUR ZAMMI SON DAKİKA! Memurlara yeni zam hesabı! İşte polis, öğretmen, doktor, hemşire maaş tablosu
- 7 Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Polonyalı mevkidaşı ile görüştü
- 8 Merkez Bankası'ndan KOBİ kredileri için yeni karar
- 9 Borsa günü yükselişle tamamladı! Yüzde 2,53 değer kazandı
- 10 Merkez Bankası rezervleri belli oldu