Kayseri OSB'den enerji altyapı yatırımı kararı
Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Başkanı Mehmet Yalçın, sanayicilerin enerjiye daha verimli ulaşması amacıyla 100 milyon lira tutarında altyapı yatırımı yapacaklarını bildirdi.
Kayseri OSB Başkanı Mehmet Yalçın, yazılı açıklamasında, OSB sanayicisine hizmet yolunda müjdeli haberi paylaşmanın gururunu yaşadıklarını ifade etti.
Türkiye Elektrik İletim AŞ (TEİAŞ) tarafından Kayseri OSB'de 100 megavatlık bir trafo kurulmasına başlandığını belirten Yalçın, şunları kaydetti:
"Bölgemizin elektrik ihtiyacının karşılanması noktasında altyapının büyük önem taşıması nedeniyle TEİAŞ ile yeni bir trafo kurulması için yaptığımız görüşmelerimiz olumlu sonuçlandı. TEİAŞ tarafından 100 megavatlık trafo kurulması için çalışmalara başlandı. İnşallah önümüzdeki yılın nisan, mayıs aylarında TEİAŞ'ın çalışmaları sonlanacak. Bu aşamada Kayseri OSB olarak biz de altyapı çalışmalarımıza başlayacağız."
Altyapı çalışmalarının enerji dağıtım şebekesindeki yükün paylaştırılması açısından önemli olduğunu vurgulayan Yalçın, "Sanayicilerimizin enerjiye daha verimli ulaşması amacıyla 100 milyon lira tutarında bir altyapı yatırımını gerçekleştireceğiz. TEİAŞ'ın trafo kurulumunun hemen ardından kısa sürede yatırımımızı gerçekleştireceğiz. Sanayimiz için durmaksızın hizmete devam edeceğiz" değerlendirmesini yaptı.
EN SON HABERLER
- 1 Emekli zammı için yeni hesap! 23 bin 552 TL maaş alan emeklinin Ocak 2027 maaşı ne kadar olacak?
- 2 Eşel mobil dönemi sona erdi! Kademeli ÖTV geldi: İşte akaryakıttaki son durum...
- 3 SPK harekete geçti: Tasfiye sürecindeki fonlar için yeni adım! 1 milyon TL'ye kadar ara ödeme
- 4 SON DAKİKA | BDDK duyurdu! Taksitle cep telefonu alımında yeni düzenleme
- 5 Bakan Bayraktar, Irak Petrol Bakanı Hüdeyir ile görüştü
- 6 NİVAK'ın 15 yıllık gelişimi: Uzmanlıktan entegre yapıya
- 7 Altının altının kilogram fiyatı belli oldu
- 8 Bakan Ersoy ve THY'den turizm zirvesi: Yeni uçuş noktaları masada
- 9 SON DAKİKA! Sürpriz veri altını uçurdu! Altın ve gümüş kritik eşiğin üzerine fırladı
- 10 ABD'de istihdam beklentilerin altında kaldı!