Milli Emlak Genel Tebliği parasal limitleri güncellendi
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın yayımladığı tebliğ ile Milli Emlak Genel Tebliği'nde bulunan parasal limitlerde değişiklik yapıldı.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca hazırlanan "Milli Emlak Genel Tebliği'nde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ" Resmi Gazete'de yayımlandı.
Tebliğ ile birlikte, Milli Emlak Genel Tebliği'nin ilgili maddesinde yer alan bazı parasal limitlerde değişikliğe gidildi.
Yapılan düzenleme ile 19 Mart 2025 tarihinde yayımlanan ana tebliğin 6. maddesindeki parasal sınırlar değiştirildi. Yeni düzenlemeye göre daha önce 50 bin lira olarak uygulanan (a) bendi kapsamındaki işlem limiti 63 bin liraya, 200 bin lira olan (b) bendi kapsamındaki işlem limiti ise 251 bin liraya çıkarıldı.
Tebliğ yayımlandığı tarihre yürürlüğe girecek ve hükümlerini Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı yürütecek.
EN SON HABERLER
- 1 SON DAKİKA | Piyasalar bu kararı bekliyordu! Fed kritik faiz kararını açıkladı
- 2 Türkiye ile Azerbaycan arasında 15 milyar dolarlık ticaret hedefi
- 3 THY'den Cumhuriyet Bayramı'na özel indirimli bilet kampanyası
- 4 Bakan Uraloğlu açıkladı: 29 Ekim'de ulaşım ücretsiz olacak! Marmaray, İZBAN, Başkentray...
- 5 SON DAKİKA! FED faiz kararı bugün belli oluyor: Altın ve petrol nasıl etkilenecek? Uzman isimden gram altın açıklaması
- 6 SON DAKİKA | Ekonomistlerden ekim için kritik tahmin: Enflasyon ne olacak?
- 7 Bakan Bolat'tan ihracat değerlendirmesi: Cumhuriyet tarihimizin en yüksek ikinci aylık rakamı
- 8 Dünya Bankası'ndan 485 milyon dolarlık finansman! Bakan Şimşek açıkladı: Sanayide dönüşüm desteklenecek
- 9 Hedef 2 milyar dolar... Bakan Bolat açıkladı: O ülke ile anlaşma güncellenecek
- 10 Meclis'te görüşmeler başlıyor! Kurtulmuş açıkladı: 2027 yılı bütçe teklifi belli oldu