SON DAKİKA: GSS tutarları artırıldı: %50-100 oranında...
Son dakika haberi...Genel sağlık sigortası sahiplerine Sosyal Güvenlik Kurumu'nca ödenen tutarlar Sağlık Uygulama Tebliği kapsamında arttırıldı.
Son dakika haberleri...Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Genel sağlık sigortası sahiplerine Sosyal Güvenlik Kurumu'nca ödenen tutarları Sağlık Uygulama Tebliği kapsamında arttırdı.
Bakanlığın yaptığı yazılı açıklamada, "Genel Sağlık Sigortalılarımıza, Sosyal Güvenlik Kurumunca ödenen tutarlar Sağlık Uygulama Tebliği kapsamında arttırıldı" ifadelerini kullanılarak detaylar paylaşıldı.
%100 ORANINDA ARTIRILDI
Çölyak hastalığında ve protein metobalizması bozukluklarında; hastaların kısıtlı diyetleri sebebi ile kullandıkları hayati öneme haiz özel formüllü un ve mamul ürünler için aylık nakdi ödeme fiyatlarında %100 oranında artış yapıldı.
PROTEZ BEDELLERİNDE %50 İLA %100 ORANINDA ARTIŞ
Ayakta tedavi kapsamındaki vatandaşların evlerinde kullandıkları hasta alt bezi, kolostami torbası gibi tıbbi malzemeler ile gazilerimizin kullanımına özel ortez/protez bedellerine %50 ila %100 arasında değişen oranda artış sağlandı.
GÖZLÜK ÇERÇEVELERİ İÇİN %39 İLA %200 ORANINDA ARTIŞ
Gözlük cam ve çerçeve bedellerine %39 ila %200 arasında değişen oranlarda artış sağlandı.
HER İMPLANT İÇİN ÖDENEN TUTAR 750 TL'YE ÇIKARILDI
Kemik içi implant bedelleri için Kurumca her implant için 90 TL ödenen tutar 750 TL'ye çıkartıldı.
Terörle Mücadele Kanunu kapsamında aylık alan gazilerimiz ile başkasının yardımı ve desteği olmaksızın yaşamak için gereken hareketleri yapamayacak derecede malul olan vazife ve harp malullerinde, kemik içi implant bedelleri için 700 TL olarak ödenen tutar 2500 TL olacak şekilde artırıldı.
TERÖR OLAYLARINDA YARALANANLARIN İMPLANT BEDELİ 2500 TL
Atış, tatbikat, veya diğer ateşli silah yaralanmaları nedeniyle malul olan vazife ve harp mamullerinin ve terör olayları nedeniyle yararlanan kişilerin kemik içi implant bedelleri 2500 TL'ye çıkarıldı.
EN SON HABERLER
- 1 Gümüş fiyatları yeniden 60 doları aştı: Yatırımcıları kritik 3 gün bekliyor
- 2 Kilosu altınla yarışıyor! Artvin'de ağaçlardan tek tek toplanıyor
- 3 Bakan Uraloğlu açıkladı: Çerkezköy-Edirne arası hızlı trenle 1 saatin altına düştü
- 4 Akkuyu'da 'Acil Durum Müdahale ve Yangınla Mücadele Tatbikatı' yapılacak
- 5 Bakan Bolat açıkladı: Kültür varlıklarının kaçırılmasına geçit yok! 80 bin eser korundu
- 6 Edirne'den Çerkezköy'e hızlı tren dönemi: 4,5 saatlik yolculuk 54 dakikaya indi
- 7 Uluslararası Tahkim Mahkemesi'nden Rosatom lehine karar: Finlandiya tazminat ödeyecek
- 8 Otomotiv üretiminde Türkiye rüzgarı: İngiltere ve Kanada geride kaldı
- 9 Akaryakıtta çifte değişim! Benzin ve motorin kaç TL oldu? İşte güncel rakamlar...
- 10 Bakan Uraloğlu açıkladı: Satışa ve uçuşa hazır İHA sayısı 81 bini aştı