SunExpress'in Hatay Havalimanı'ndan uçuşları yeniden başladı
Türk Hava Yolları (THY) ve Lufthansa'nın ortak kuruluşu SunExpress, onarımı tamamlanan Hatay Havalimanı'ndan uçuşlarını yeniden başlattı.
SunExpress'ten yapılan açıklamaya göre, şirket, depremin ilk gününden itibaren 186 yardım uçuşu gerçekleştirdi ve afetten etkilenen yaklaşık 11 bin kişinin bölgeden tahliyesini sağladı.
Bu seferlerle yaklaşık 5 bin arama-kurtarma görevlisi ve sağlık ekibi deprem bölgesine ulaştırılırken, yetkili kuruluşlar aracılığıyla gelen 166 ton yardım malzemesi de afet bölgelerine ücretsiz olarak taşındı.
SunExpress, deprem bölgesinden ücretsiz tahliye uçuşlarına da devam ediyor. Adana, Diyarbakır, Gaziantep, Kayseri, Malatya, Hatay ve Mardin kalkışlı tüm yurt içi uçuşlar için 20 Şubat'a kadar ücretsiz olarak bilet rezervasyonu yapılabilecek.
EN SON HABERLER
- 1 ASGARİ ÜCRET ZAMMI SON DAKİKA | Yüzde 14'lük ek zam masada! İşte kulislerde konuşulan rakam
- 2 MEMUR MAAŞ ZAMMI 2025 | Yüzde 6'lık enflasyon farkı cepte! İşte meslek meslek ayrıntılı hesaplama
- 3 Merkezi Kayıt Kuruluşu // İLAN
- 4 EMEKLİ MAAŞ ZAMMI 2026 | 16.811, 17.000, 18.000 TL alanlar için zam + refah payı tablosu
- 5 GRAM ALTIN SON DAKİKA | Gram altın tarihi rekordan döndü! İşte 19 Aralık altın fiyatları
- 6 Türkiye ile Umman, ticaret hacmini 5 milyar dolara çıkarmayı hedefliyor
- 7 SEDDK'ten trafik sigortasında 'hasarsızlık indirimi' açıklaması
- 8 Bakan Kacır: Türkiye, Çin’den sonra en güçlü üretim ülkesi konumunda
- 9 TCMB açıkladı: Kredi faizleri geriledi
- 10 ASELSAN’dan rekor ihracat sözleşmesi! NATO üyesi ülke ile 410 milyon dolara imza atıldı