Sürdürülebilirliği merkeze aldı
Konferansa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Türkiye Çevre Ajansı temsilcileri, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi akademisyenleri, kurumsal yatırımcılar, tedarikçiler katıldı.
Doğanlar Mobilya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Doğan, Türk mobilya sektörünün, milyarlarca dolarlık ihracat hacmiyle dış ticaret fazlasına katkı sağlayan ve geniş istihdam potansiyeliyle bölgesel ekonomilerin güçlenmesinde kilit rol oynayan bir kol olduğunu vurguladı. Doğan, sürdürülebilirliği bu başarının tek ve kalıcı yolu olarak gördüklerini belirtti.
Doğanlar Mobilya Grubu CEO'su Mutlu Erturan da, "Sürdürülebilirliği sadece bir çevresel sorumluluk değil, işimizin ve tasarım kültürümüzün merkezinde yer alan bir değer olarak görüyoruz. 'Geleceğin Mobilyası' vizyonumuz, sadece nasıl göründüğüyle değil, nasıl üretildiğiyle anlam kazanıyor. Bu yüzden, 2030 ve 2050 hedeflerimizi 'Doğayla Uyumlu Operasyonlar' üzerine inşa ettik" açıklaması yaptı.
EN SON HABERLER
- 1 2.5 milyon haneye 1.5 trilyon TL destek
- 2 EMEKLİ ZAMMI SON DAKİKA! 23 bin 552 TL alan emekliye yeni maaş hesabı? İşte taban aylık için zam tablosu
- 3 TBMM'de fon mesaisi
- 4 Bakan Bayraktar, Libyalı mevkidaşı Abdulsadek ile görüştü
- 5 Türkiye’den 4 ülkeyi kapsayan mega elektrik projesi! Bakan Bayraktar masadaki çalışmayı duyurdu
- 6 Gram altın için Çarşamba alarmı! İslam Memiş 'harekete geçecek' diyerek rakam verdi
- 7 THY'nin Minsk seferleri etkili olacak! Türkiye-Belarus ticaretinde hedef 4 milyar dolar
- 8 Araç sahiplerine kasko ve trafik sigortası için önemli uyarı! Kaza sonrası bunlara dikkat
- 9 Çiftçinin kabusu geri döndü! 27 köy ve mahallede seferberlik ilan edildi
- 10 Dünyanın 365,5 trilyon dolar borcu var! Yükselen enerji fiyatları enflasyon baskılarını artırıyor