Türkiye'den Filistin ekonomisine can suyu! Gümrük indiriminde kapsamlı değişim
Türkiye ile Filistin arasında yürürlükte olan Geçici Serbest Ticaret Anlaşması kapsamlı biçimde değiştirildi. Resmi Gazete'de yayımlanan yeni tarife kotaları Filistin ekonomisinin kalkınmasına katkı sağlayacak. Ticaret Bakanlığı'ndan konuyla ilgili açıklama geldi.
Başkan Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylanan Türkiye ile Filistin arasında yürürlükte bulunan Geçici Serbest Ticaret Anlaşması çerçevesinde Filistin ekonomisi için önem arz eden bazı ürünlerde sağlanan yeni tarife kontenjanlarında kapsamlı değişime gidildi.
Resmi Gazete'de yayımlanan kararla yeni tarife kontenjanlarına ilaveten, hurma kotasının 5 bin tondan 7 bin tona yükseltildi.
EN SON HABERLER
- 1 Bakan Bolat: Amerikan şirketlerinin Türkiye'ye 16,5 milyar dolarlık doğrudan sermaye yatırımı oldu
- 2 İkinci el araçta alım fırsatı mı? Uzman isim açıkladı: Fon krizi nasıl etkiledi?
- 3 435 PS güç, 500 km menzil, 7 farklı renk... İşte Togg T10F 4More Kehribar Serisi özellikleri
- 4 Kredi kartı kullananlar dikkat! Her 5 ödemenin 4’ü bu şekilde yapıldı
- 5 COP31 için özel şarkı hazırlandı! İşte “Let’s COP”
- 6 SON DAKİKA! COP31 için dünya Antalya'da buluşacak! Bakan Kurum açıkladı: 85 ülke lideri katılacak
- 7 Küresel ham çelik üretimi eylülde azaldı
- 8 Bakan Bayraktar, Türkiye'nin enerji hedefleri açıkladı: 2050'ye kadar 20 gigavat nükleer kapasite!
- 9 Bakan Uraloğlu açıkladı: 45 dakikalık yol 24 dakikaya düştü! Yıllık 560 milyon TL tasarruf hedefleniyor
- 10 Almanya'dan rafineri hamlesi: Enerji güvenliği için yeni strateji