Yurt dışında yerleşik kişiler 196 milyon dolarlık hisse senedi aldı
Yurt dışında yerleşik kişiler, geçen hafta 196,9 milyon dolarlık hisse senedi ve 1 milyar 97,4 milyon dolarlık Devlet İç Borçlanma Senedi (DİBS) aldı.
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) tarafından "Haftalık Menkul Kıymet İstatistikleri" yayımlandı.
Buna göre, yurt dışında yerleşik kişiler, 16 Ocak haftasında 196,9 milyon dolarlık hisse senedi ve 1 milyar 97,4 milyon dolarlık Devlet İç Borçlanma Senedi (DİBS) ve 11,6 milyon dolarlık Genel Yönetim Dışındaki Sektör (ÖST) varlığı aldı.
Yurt dışında yerleşik kişilerin 9 Ocak haftasında 36 milyar 325,3 milyon dolar olan hisse senedi stoku, 16 Ocak haftasında 38 milyar 532,5 milyon dolara yükseldi.
Aynı dönemde yurt dışında yerleşik kişilerin DİBS stoku 19 milyar 247,3 milyon dolardan 20 milyar 18,6 milyon dolara çıkarken, ÖST stokları ise 628,2 milyon dolar oldu.
EN SON HABERLER
- 1 Gümüş fiyatlarında bir yıl sonra ilk! UBS'den şaşırtan tahmin geldi
- 2 Bakan Işıkhan: Tüm çalışanların haklarını korumaya devam edeceğiz
- 3 Turistik Doğu Ekspresi bilet satışları ne zaman başlayacak? Bakan Uraloğlu açıkladı
- 4 Elektrik üretiminin yüzde 70,3'ü yerli kaynaklardan! Bakan Bayraktar açıkladı: Dışa bağımlılığımız yüzde 30'un altında
- 5 Vergi dairelerinde robotik dönem! Bakan Şimşek: Kamu kaynaklarının verimli kullanılması hedefleniyor
- 6 Tarihi Ani Köprüsü restore ediliyor!
- 7 Değerli metallerde sert kayıp! Altın ve gümüş fiyatları düşüşe geçti
- 8 AKARYAKIT FİYATLARI SON DAKİKA | Benzin ve motorine zam ya da indirim var mı? İşte 25 Ekim güncel akaryakıt fiyatları
- 9 Resmi Gazete'de yayımlandı! 617 firmaya dahilde işleme izni
- 10 SON DAKİKA | Altın fiyatları neden düştü? Gram altın ne kadar oldu? İşte 25 Ekim güncel altın fiyatları...