Erzincan’da eğitime kar tatili
Erzincan’da dün itibariyle başlayan kar yağışı dolayısıyla eğitim öğretim faaliyetlerine 1 gün süreyle ara verildi.
Erzincan Valiliğinden yapılan açıklamada, "Meteorolojiden alınan verilere göre Erzincan genelinde dün geceden itibaren devam eden yoğun kar yağışının 21 Mart 2025 Cuma günü öğlen saatlerine kadar etkisinin devam edeceği değerlendirilmektedir.
Devam eden kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle, yollarda oluşabilecek buzlanma ve ulaşımda yaşanabilecek olumsuzluklar göz önüne alınarak Erzincan il genelinde resmi/özel tüm örgün ve yaygın eğitim kurumlarında, rehabilitasyon merkezlerinde ve Kur'an Kurslarında 21 Mart 2025 Cuma günü eğitim öğretime 1 gün süreyle ara verilmiştir.
Ayrıca çocuğu kreş ve anaokullarına devam eden kadın kamu personeli ile Engelli çocuğu bulunan kadın kamu personelleri, engelli ve hamile kamu çalışanları ve kronik hastalıkları bulunan kamu personelleri de aynı tarihte idari izinli sayılacaklardır" denildi.
ERZİNCAN İLÇELERİ
Tüm Erzincan HaberleriERZINCAN HAVA DURUMU
15 Nisan 2025 Salı6 º
6 º / 2 ºEN SON HABERLER
- 1 Mart ayında Erzincan Yıldırım Akbulut Havalimanı’nda 28 bin 23 yolcuya hizmet verildi
- 2 Erzincan’ın sağlıktaki dev yatırımı yeni hastane tam kapasite hizmete başladı
- 3 Turizm Haftası kapsamında ödüllü yemek yarışmasında Coğrafi tescilli ürünleri sergilediler
- 4 Erzincan’da cezaları bulunan 25 aranan şahıs yakalandı
- 5 Erzincan’ın sağlıktaki dev yatırımı! Yeni dönem başladı
- 6 Erzincan Refahiye ilçesinden kan bağışı rekoru
- 7 Erzincan’da kar yağışı kenti beyaza bürüdü
- 8 Deprem Teknolojileri Enstitüsü’nden tarihi ilk kayıt
- 9 Türkiye’de tek olan Ters Lale Koleksiyon Bahçesi Erzincan’da
- 10 Kelkit’te meydana gelen deprem Erzincan’da hissedildi; kısa süreli panik yaşattı