Devlet korumasındaki çocuklara trafik eğitimi etkinliği

Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü iş birliğinde, devlet koruması altındaki çocuklara yönelik anlamlı bir trafik eğitimi etkinliği düzenlendi. Etkinlik, Erzurum Büyükşehir Belediyesi Olimpiyat Millet Bahçesi Trafik Eğitim Parkuru’nda gerçekleştirildi.
40 çocuk katıldığı etkinlikte çocuklar hem eğlenceli hem de öğretici etkinliklerle trafik kurallarını öğrenme fırsatı buldu. Emniyet birimleri tarafından hazırlanan çeşitli uygulamalı alanlarda, çocuklara trafik güvenliği konusunda temel bilgiler verildi.
Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hasan Aykut, "Çocuklarımıza yönelik yapılan bu tür faaliyetler, onların sosyal gelişimlerine katkı sunarken toplumsal farkındalıklarını da artırıyor" dedi.
İl Emniyet Müdürü Kadir Yırtar ise konuşmasında, "Trafik bilinci erken yaşta kazanıldığında, gelecekte daha güvenli bir toplum inşa etmek mümkündür" ifadelerini kullandı.
Erzurumspor FK Başkanı Ahmet Dal, çocuklarla yakından ilgilenerek etkinliğe destek verdi. Çocuklar, etkinlik boyunca çeşitli oyunlarla eğlenirken, program hatıra fotoğraflarıyla sona erdi.
ERZURUM İLÇELERİ
- Horasan
- Olur
- Şenkaya
- İspir
- Çat
- Karaçoban
- Aziziye
- Köprüköy
- Yakutiye
- Pasinler
- Oltu
- Uzundere
- Tekman
- Hınıs
- Pazaryolu
- Tortum
- Narman
- Aşkale
- Palandöken
- Karayazı
ERZURUM HAVA DURUMU
25 Ağustos 2025 Pazartesi30 º
30 º / 11 ºEN SON HABERLER
- 1 Erzurum Kültür Yolu Festivali’nde şiir dinletisi
- 2 Tekman’da korkutan yangın
- 3 Silahlı saldırıya uğrayan kişi yaralandı
- 4 Sağlık çalışanları Gazze için yürüdü
- 5 Cinsel istismar suçlusu yakalandı
- 6 Ormanlık alanda erkek cesedi bulundu
- 7 Erzurum kültürle renkleniyor! Sanatla canlanıyor
- 8 İspir şenliklerine heyelan damga vurdu
- 9 Erzurum Kültür Yolu Festivali’nde herkes için kültür sanat
- 10 İspir’de heyelan korkuttu: 7 apartmanda 70 daire tahliye edildi