SON DAKİKA | Ekrem İmamoğlu'nun terör ve yolsuzluk 'EKO' sistemi'! 560 milyar liralık kirli para organizasyonu deşifre oldu!
Son dakika haberi: Savcılık, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun başında olduğu 560 milyar liralık yolsuzluk ve kirli para organizasyonunu deşifre etti. İmamoğlu, rüşvetten, kara para aklamaya ve dolandırıcılığa uzanan suçlamaların baş şüphelisi olarak gözaltına alındı.
Son dakika haberi: CHP'li İBB'ye yönelik 'yolsuzluk' ve 'terör' soruşturmaları kapsamında 87 şüpheli gözaltına alındı. Ekrem İmamoğlu'nun örgüt lideri olarak gösterildiği soruşturmaların merkezinde para kuleleri ve kent uzlaşısı var.


EN SON GALERİLER
- 1 Başkan Erdoğan'dan kafeye sürpriz ziyaret! Vatandaşlarla sohbet etti, çocukları sevdi
- 2 SON DAKİKA | İşte adım adım yolsuzluk şebekesi! Ekrem İmamoğlu’nun tutuklandığı yolsuzluk dosyasında kim ne yaptı?
- 3 SON DAKİKA | DEM ve CHP’nin ortaklığı deşifre oldu! İşte "kent uzlaşısı"nın belgesi: 26 Şubat’ta CHP’ye transfer olmuşlar
- 4 Son Dakika Haberler | İBB'ye yolsuzluk operasyonunda yeni gelişmeler! Rüşvet veren itirafçı anlattı: “Ekrem İmamoğlu çetesinin eline düştüm...”
- 5 SON DAKİKA | İBB'ye yapılan yolsuzluk operasyonunda Ekrem İmamoğlu ve kasası Ali Nuhoğlu tutuklandı
- 6 Başrolde Ekrem İmamoğlu’nun kasası Ali Nuhoğlu var: Elektrikçi üzerinden 3 milyarlık hortum!
- 7 SON DAKİKA | MASAK tespit etti! 50 milyon TL ihale rüşveti İmamoğlu İnşaat'a aktarıldı
- 8 Yüksel Aytuğ yazdı: Aklımda deli sorular...
- 9 İmamoğlu operasyonu neden şimdi? | Mahmut Övür yazdı
- 10 SON DAKİKA: İhale karşılığı milyarlık villa! Ekrem İmamoğlu ile Nuhoğlu arasındaki rüşvet çarkı deşifre oldu
- 11 Murat Ongun'un kara kutusu Emrah Bağdatlı İpsala’dan kaçmış! 35 kişinin üzerine şirket kurup milyarlarca liralık ihale almış