Dolapta Kalan Yiyecekleri Değerlendirme Kılavuzu
Buzdolabınızda gözden kaçan, neyle pişireceğinizi bilemediğiniz yiyecekler oluyor, değil mi? Yalnız değilsiniz. İşte bunun için dolapta kalan yiyecekleri en sağlıklı şekilde nasıl değerlendirebileceğiniz konusundaki tavsiyeleri sizler için derledik.
SİYAHLAŞMAYA BAŞLAYAN MUZLARI DONDURUN
Tüketilmeyen muzların rengi kısa sürede koyulaşır. Bu durumu fark eder etmez muzları hemen dondurucuya yerleştirin. Çünkü dondurulmuş muz tadından hiçbir şey kaybetmez. Daha sonra buzluktan çıkartarak, yapacağınız pastalarda, keklerde, tatlılarda hatta smoothilerde bile rahatlıkla kullanabilirsiniz.
EN SON GALERİLER
- 1 İmaj yenileyip sarışın olan Seda Bakan bikinili pozları ile yaktı geçti!
- 2 69 yıldır tahtta olan Kraliçe II. Elizabeth'in uzun yaşam sırları ortaya çıktı!
- 3 Geçen yıl pandemiyi bilmişti! Astrolog Zeynep Turan'ın 2021 tahminleri...
- 4 Tam 23 yıl sonra ortaya çıktı! İşte Prenses Diana'nın ölümüne ilişkin o sır...
- 5 Koronaya karşı yüzde 100 yerli icatlar
- 6 94 yaşında olan Kraliçe II. Elizabeth'in uzun yaşam sırrı ortaya çıktı!
- 7 Güvenli eğlence mümkün
- 8 Bu pastalar kesmeye kıyılmıyor! Tuba Geçkil’in hazırladığı pastalar bakanı bir daha baktıran cinsten...
- 9 Çamaşır makinenize alüminyum folyo atarsanız sonuç inanılmaz!
- 10 Bize bir olmanın sırrını Anadolu ozanları verdi
- 11 Çamaşır makinenizin içine alüminyum folyo atarsanız sonuç inanılmaz!