Dolapta Kalan Yiyecekleri Değerlendirme Kılavuzu

Buzdolabınızda gözden kaçan, neyle pişireceğinizi bilemediğiniz yiyecekler oluyor, değil mi? Yalnız değilsiniz. İşte bunun için dolapta kalan yiyecekleri en sağlıklı şekilde nasıl değerlendirebileceğiniz konusundaki tavsiyeleri sizler için derledik.

SİYAHLAŞMAYA BAŞLAYAN MUZLARI DONDURUN

Tüketilmeyen muzların rengi kısa sürede koyulaşır. Bu durumu fark eder etmez muzları hemen dondurucuya yerleştirin. Çünkü dondurulmuş muz tadından hiçbir şey kaybetmez. Daha sonra buzluktan çıkartarak, yapacağınız pastalarda, keklerde, tatlılarda hatta smoothilerde bile rahatlıkla kullanabilirsiniz.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.