Seveni az ama faydası sayısız... Kolon kanserine kalkan oluyor!
Pırasa; çiğ ve pişmiş olarak tüketilebilen mineral ve vitamin açısından zengin bir sebzedir. Bu yararlı sebzeyi düzenli olarak tüketmek için pek çok nedenimiz var! İşte prasanın sağlımıza etkileri...
Diyetisyen Funda Tuzgöl, pırasanın yararlarını şöyle özetliyor:
EN SON GALERİLER
- 1 İmaj yenileyip sarışın olan Seda Bakan bikinili pozları ile yaktı geçti!
- 2 69 yıldır tahtta olan Kraliçe II. Elizabeth'in uzun yaşam sırları ortaya çıktı!
- 3 Geçen yıl pandemiyi bilmişti! Astrolog Zeynep Turan'ın 2021 tahminleri...
- 4 Tam 23 yıl sonra ortaya çıktı! İşte Prenses Diana'nın ölümüne ilişkin o sır...
- 5 Koronaya karşı yüzde 100 yerli icatlar
- 6 94 yaşında olan Kraliçe II. Elizabeth'in uzun yaşam sırrı ortaya çıktı!
- 7 Güvenli eğlence mümkün
- 8 Bu pastalar kesmeye kıyılmıyor! Tuba Geçkil’in hazırladığı pastalar bakanı bir daha baktıran cinsten...
- 9 Çamaşır makinenize alüminyum folyo atarsanız sonuç inanılmaz!
- 10 Bize bir olmanın sırrını Anadolu ozanları verdi
- 11 Çamaşır makinenizin içine alüminyum folyo atarsanız sonuç inanılmaz!