10 adımda güçlü bir hafıza
Omega-3
Somon, alabalık, palamut, sardalya gibi omega-3 yağ oranı yüksek olan balıkları tüketmeye özen gösterin.
Çünkü omega-3 yağı Alzheimer hastalığı riskini düşürür, hafıza kaybını önler, beynin sağlıklı çalışmasına yardımcı olur, kalp ritmini düzenler.
Serotonin hormonu salgılatan o3 yağı kişinin kendisini iyi hissetmesine katkı sağlar.
EN SON GALERİLER
- 1 "En sağlıksız gıda" seçildi: Hepimiz bayılarak yiyoruz! Sağlıklı hücrelerde adeta bomba etkisi yapıyor
- 2 Bağırsaklarınızdaki çürümenin sinyali! Eğer yemekten sonra bunu hissediyorsanız...
- 3 Kanserin ilk belirtisini açıklandı! Teşhisten yıllar önce ortaya çıkıyor
- 4 Hasta eden "genleri" ortadan kaldırıyor! Bilim insanlarından açıklama: "Ömrü onlarca yıl uzatacak 5 adım"
- 5 5 bin yıllık tedavi şifa dağıtıyor! Geçmeyen dertlerine "arı iğnesi" çare oldu
- 6 Tek bir tanesinde dünyanın "şifası" var! Yiyenin bağışıklığı "çeliğe" dönüşüyor: Bulmak için Akdeniz'e koşuyorlar...
- 7 Tek yudumu kronik kabızlığı bitiriyor! Sabahları içtiğinizde tıkalı bağırsakları anında açıyor…
- 8 Gezegendeki "en sağlıklı besin" açıklandı! Bunu yiyen hastalık yüzü görmüyor
- 9 Kalp krizi riskini ölçen 'merdiven testi'! Eğer 1,5 dakikadan uzun sürüyorsa...
- 10 Bir lokması bile vücudu içten çürütüyor! Yemeden önce bir kez daha düşünün...
- 11 Herkes düşman ilan etmişti! Meğer bu ekmek iğne ipliğe çeviriyormuş: Sabahları bir dilim...