Adaçayı nasıl yapılır? En hızlı nasıl demlenir?
Keskin, hatta acı tadıyla adaçayı, belki tadından çok hoşlanacağınız bir çay olmayabilir ancak yüzyıllardır pek çok sağlık sorununa karşı etkili bir çözüm olarak geleneksel olarak kullanılmaktadır. Ayrıca bir kaç damla limon ve 1 çay kaşığı balla tadını değiştirmeniz mümkün.
ADAÇAYI NASIL YAPILIR?
Adaçayı yapmak için taze adaçayı veya kurutulmuş adaçayı yaprakları kullanabilirsiniz.
EN SON GALERİLER
- 1 Denizin 14 metre altında mucize tedavi! Duymayanlar duyuyor, geçmeyen ağrılar geçiyor…
- 2 Beyin için en önemli gıdalardan olduğu kanıtlandı! Bir kez bile tüketildiğinde…
- 3 Aralıklı oruç hızlı kilo verdiriyor! 3 ayda 12 kilo vermek mümkün mü?
- 4 Hafızayı zehir gibi yapıyor! Bilim insanları beyin gücünü artırmak kaç dakika yürümeniz gerektiğini açıkladı
- 5 Hep mutlu olmak zorunda değiliz! Sosyal medyadaki mutluluk tablolarına takılmayın
- 6 Düzenli tüketildiğinde kemikleri çelik gibi yapıyor! Her sabah 1 kaşık...
- 7 Beyin hücrelerini tükettiğiniz anda öldürüyor! Ağzınıza bile sürmeyin
- 8 Akciğerleri tüm toksinlerden arındırıyor! Doktorların kesinlikle tüketmelisiniz dediği o besin...
- 9 Uzm. Dyt. Selahattin Dönmez'den yağları cayır cayır yakan tüyo: "Günde 4 bardak..."
- 10 Kan grubunuza dikkat! Bu kan grubundakilerin "demans riski %82 daha fazla"
- 11 Bilim insanları mucizeyi duyurdu! Kanser hücrelerini tek tek yakalayıp öldürüyor