Anadolu mutfağının gizli hazinelerinden... Lezzetli olduğu kadar faydalı da...

Kuskus ve erişte lezzetli oluşu ve kolay hazırlanmasının yanında, sağlık üzerindeki olumlu etkileriyle de dikkat çekiyor. Kuskus, kanser riskini azaltırken erişte de bağışıklık sistemini güçlendiriyor

Türk mutfağında karbonhidrat kaynağı birçok besin önemli bir yere sahip. Bulgur, pirinç, makarna en çok kullandığımız tahıllar. Ancak Anadolu'nun mutfağımıza sunduğu, şehirlerde unutulan kuskus ve erişte de açıkçası en değerli hazinelerimiz. Çok tercih edilmeyen tam tahıllı kuskus, kepekli erişte ve Anadolu'da domateslisinden ıspanaklısına kadar yapılan sebzeli erişteleri sofranızda daha sık bulundurmanız için size bu iki hazinenin besleyici değerinden bahsetmek istiyorum.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.