Bayramda doğru beslenmenin püf noktaları...

Yarın Kurban Bayramı'nın ilk günü. Yine kurbanlıklar kesilecek, ihtiyaç sahiplerine dağıtılacak, kalan etlerle de türlü türlü yemekler yapılacak. Peki, kurban kesilirken, et pişirilirken nelere dikkat edilmeli, bayram sofralarında kilomuzu korumak için neler yapmalı? Gelin bayram tavsiyelerimize bir bakalım…

Kurban Bayramı'na ve beraberinde güzel bir tatile girmemize çok az kaldı. Kurban denilince akla pek tabi et geliyor. Bildiğiniz gibi bu etlerin doğru bir şekilde kesimi, saklanması ve pişirilmesi hem gıda güvenliği hem de etin lezzetini korumak için büyük önem taşıyor. Eti kavurma olarak, güveçte, fırında ya da haşlama şeklinde pişirmeye ve mükellef sofraların etrafında ailemiz ve sevdiklerimizle afiyetle birleşmenin keyfine doyum olmuyor.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.