Bu besinleri çiğ tüketin!
Sağlıklı beslenmek kadar pişirmekte oldukça önemli bir noktadır. Bazı besinleri pişirmeden yiyemezken bazı besinleri de çiğ tüketmemiz gerekebiliyor. Sizler için çiğ tüketilmesi gereken besinleri listeledik.
SARIMSAK
Keskin bir kokuya sahip olması nedeniyle çoğunlukla çiğ olarak tercih edilmeyen sarımsak çiğ tüketildiğinde etkilerini ikiye katlayabiliyor. Sarımsağı çiğ tükettiğinizde alisin maddesi salgılanır ve bu madde sayesinde de vücudunuzda olumlu yönde değişimler olacak kendinizi daha rahat hissedeceksiniz.
EN SON GALERİLER
- 1 Tümör hücrelerini %85 küçülten bitki keşfedildi! Bilim insanları "doğal kansersavar" diyor...
- 2 Başparmak testiyle kalp hastalığı riskinizi öğrenin! O kişilerin yüzde 98'i...
- 3 Doğadaki en güçlü doğal ilaç olarak biliniyor! Karaciğerdeki zehrin tamamını atıyor
- 4 Beslenmeyle ilgili doğru bilinen yanlışlar! Yemekte toksik etki yaratıyor...
- 5 Klinik Psikolog Esra Ezmeci açıkladı: Güveninizi tazelemenin yolu
- 6 Kanser genini öldürüyor! Bu besin kanserin kökünü kurutuyor
- 7 Kuru öksürüğü anında kesiyor! Boğazda ne mikrop bırakıyor ne balgam
- 8 Kemikleri çelik gibi yapıyor! Günde 1 bardak tüketmeniz yeterli...
- 9 B12 vitamini değerini tavan yaptırıyor! Sabahları kahvaltıda 1 adet tüketirseniz...
- 10 Akciğer kanseri ilk belirtisini sabahları gösteriyor! Uyandığınızda bunu yaşıyorsanız...
- 11 Meğer kolajen deposuymuş! Her yemeğe ekleyin: 10 yaş gençleştiriyor