Dikkat! Beyin kanamasına sebep oluyor! Tüketmeden önce mutlaka...
Kış aylarında sıkça tüketilen tarçının aşırı kullanılması halinde birtakım sağlık problemlerine yol açtığını belirten Fitoterapi Uzmanı Prof. Dr. Erdem Yeşilada hayati önem taşıyan uyarılarda bulundu. İşte tarçının faydaları ve zararları...
Prof. Dr. Erdem Yeşilada, tatlılarda ve içeceklerde kullanılan tarçının aşırı tüketimi konusunda uyarılarda bulundu. Piyasada son zamanlarda kalitesi düşük ve ucuz tarçınların kullanıldığına dikkat çeken Prof. Dr. Erdem Yeşilada, "Normalde 'seylan' tarçını elde edilirken kabukları çıkarılıyor ve çıkarıldıktan sonra kurumaya bırakılıyor.
EN SON GALERİLER
- 1 Bu tedavi denizin "14 metre" altında! Duymayanlar duyuyor, geçmeyen ağrılar geçiyor...
- 2 Beynin en önemli gıdası seçildi! Bir kez tükettiğinizde bile hafızayı onlarca kat artırıyor
- 3 Metabolizma hızını 2 katına çıkarıyor! 3 ayda 12 kilo vermenin anahtarı...
- 4 Hafızayı zehir gibi yapıyor! Bilim insanları beyin gücünü artırmak kaç dakika yürümeniz gerektiğini açıkladı
- 5 Hep mutlu olmak zorunda değiliz! Sosyal medyadaki mutluluk tablolarına takılmayın
- 6 Düzenli tüketildiğinde kemikleri çelik gibi yapıyor! Her sabah 1 kaşık...
- 7 Beyin hücrelerini tükettiğiniz anda öldürüyor! Ağzınıza bile sürmeyin
- 8 Akciğerleri tüm toksinlerden arındırıyor! Doktorların kesinlikle tüketmelisiniz dediği o besin...
- 9 Uzm. Dyt. Selahattin Dönmez'den yağları cayır cayır yakan tüyo: "Günde 4 bardak..."
- 10 Kan grubunuza dikkat! Bu kan grubundakilerin "demans riski %82 daha fazla"
- 11 Bilim insanları mucizeyi duyurdu! Kanser hücrelerini tek tek yakalayıp öldürüyor