Dondurduğunuzda şifası 5 kat daha artıyor! Vücutta ne zehir bırakıyor ne toksin...
Meyvelerin sindirim sisteminden kalbe birçok organ için vazgeçilmez besin kaynakları olduğunu birçok kez duymuşuzdur. Fakat bazı meyveleri "nasıl yediğiniz" de önem taşıyor. Özellikle dondurulmuş olarak tüketilen bazı meyveler, sandığımızdan çok daha faydalı olabilir. İşte uzmanlara göre dondurularak yendiğinde daha fazla fayda sağlayan bazı meyveler…
Beslenme Uzmanı Cynthia Sass, taze meyvelerin hasat edildiği andan itibaren yavaş yavaş besin değerlerini kaybetmeye başladığını belirtti.
EN SON GALERİLER
- 1 5 dakikada hazırlanıyor bir ömür etki ediyor! Kabızlığın çaresi...
- 2 “Su içsem yarıyor” diyenler haklı çıktı! Meğer suyu böyle içmek yağ yapıyormuş...
- 3 Vücuttaki iltihabı kökten söküp atıyor! Bir bardak içtiğinizde enfeksiyonu kurutuyor
- 4 2 yılda 72 kilo veren kadın anlattı! "Zayıflamamı bu yiyeceklere borçluyum…"
- 5 Kanseri önlediği kanıtlandı! Haftada 1 kez tüketenler hastalık nedir bilmiyor
- 6 Dünyanın en sağlıklı besini seçildi! Tüm vücudu baştan aşağı yenileyip hastalıklara savaş açıyor...
- 7 6 ayda mükemmel vücuda kavuştu! Üstelik hayatında yalnızca tek bir şeyi değiştrerek... "Öyle güzel zayıflamış ki..."
- 8 Bağırsaktaki toksinleri tamamen atıyor! Günde 2 kaşık tüketenler sindirim sorunu yaşamıyor
- 9 Kanseri mıknatıs gibi çeken besin! DNA yapısını tamamen bozuyor...
- 10 Kolesterolü kökten çözüyor! Damarlardaki tüm yağı söküp atıyor
- 11 Adeta karaciğerin sessiz katili! Bir daha ağzınıza bile sürmeyin...