Kurban Bayramı'nda bu hatalara düşmeyin!

Kurban Bayramı'nda kırmızı et tüketiminin artması hem sindirim problemlerine hem de kalp damar hastalıklarına neden olabiliyor. Yağlar midenin boşalma süresini uzatıyor ve mideyi geç terk ediyor. Bu nedenle fazla miktarda koyun veya dana eti tüketimi beraberinde yağ alımını da artırdığı için hazımsızlık, reflü gibi sindirim sistemi rahatsızlıkları ortaya çıkabiliyor. Bayram coşkusuyla yapılan ziyaretlere gölge düşürmemek için, özellikle şişmanlık, yüksek tansiyon, kalp-damar, mide-bağırsak ve diyabet (şeker) hastalığı olan kişilerin beslenmelerine her zamankinden daha çok dikkat etmeleri gerekiyor.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.