Kurban Bayramı'nda bu hatalara düşmeyin!
Kurban Bayramı'nda kırmızı et tüketiminin artması hem sindirim problemlerine hem de kalp damar hastalıklarına neden olabiliyor. Yağlar midenin boşalma süresini uzatıyor ve mideyi geç terk ediyor. Bu nedenle fazla miktarda koyun veya dana eti tüketimi beraberinde yağ alımını da artırdığı için hazımsızlık, reflü gibi sindirim sistemi rahatsızlıkları ortaya çıkabiliyor. Bayram coşkusuyla yapılan ziyaretlere gölge düşürmemek için, özellikle şişmanlık, yüksek tansiyon, kalp-damar, mide-bağırsak ve diyabet (şeker) hastalığı olan kişilerin beslenmelerine her zamankinden daha çok dikkat etmeleri gerekiyor.
EN SON GALERİLER
- 1 Akciğerleri tüm toksinlerden arındırıyor! Doktorların kesinlikle tüketmelisiniz dediği o besin...
- 2 Uzm. Dyt. Selahattin Dönmez'den yağları cayır cayır yakan tüyo: "Günde 4 bardak..."
- 3 Kan grubunuza dikkat! Bu kan grubundakilerin "demans riski %82 daha fazla"
- 4 Bilim insanları mucizeyi duyurdu! Kanser hücrelerini tek tek yakalayıp öldürüyor
- 5 Tükettiğiniz anda sindirim sistemini parçalıyor! Bu besini mutfağınıza sokmayın
- 6 Gözlerimizin önünde eridi! Diyet yapmadan 20 kilo veren ünlü isim açıkladı: "Her gün bunu yedim..."-
- 7 Alzheimer hastalığını önlediği ortaya çıktı! Gençken tüketenlerin yaşlılıkta da hafızası zehir gibi oluyor
- 8 Aşırı öfke 40 dakika içinde ölüme sürükleyebilir! Kan damarlarını genişletip...
- 9 Kanserin ilk belirtisi ellerde ortaya çıkıyor! Eğer böyle görünüyorsa...
- 10 Yaza kadar tüm fazlalıklarınızdan kurtulmanızı sağlayacak tarif! Metabolizma hızına tavan yaptırıyor
- 11 "En sağlıksız gıda" seçildi: Hepimiz bayılarak yiyoruz! Sağlıklı hücrelerde adeta bomba etkisi yapıyor