Dikkat!...Mangal yaparken kanser olmayın
Prof. Dr. Bostan, alevler yüksekken eti pişirmenin dumandan ve alevden ete toksik madde geçmesine ve kalıntı bırakmasına neden olduğunu ve bu durumun da kanser riski yarattığını" söyledi
ALEVLER YÜKSEKKEN ETİ PİŞİRMEK...
Prof. Dr. Kamil Bostan, mangal yakılırken yapılan hatalara dikkat çekti. Prof. Dr. Bostan, alevler yüksekken eti pişirmenin dumandan ve alevden ete toksik madde geçmesine ve kalıntı bırakmasına neden olduğunu ve bu durumun da kanser riski yarattığını" söyledi.
EN SON GALERİLER
- 1 Taste Atlas dünyanın en iyi "yoğurtlu" yemeklerini seçti! Listenin "ilk sırasına" bu Türk lezzeti oturdu: "Dünya bayılıyor..."
- 2 Hafızayı zehir gibi yapıyor! Bilim insanları beyin gücünü artırmak kaç dakika yürümeniz gerektiğini açıkladı
- 3 Hep mutlu olmak zorunda değiliz! Sosyal medyadaki mutluluk tablolarına takılmayın
- 4 Düzenli tüketildiğinde kemikleri çelik gibi yapıyor! Her sabah 1 kaşık...
- 5 Beyin hücrelerini tükettiğiniz anda öldürüyor! Ağzınıza bile sürmeyin
- 6 Akciğerleri tüm toksinlerden arındırıyor! Doktorların kesinlikle tüketmelisiniz dediği o besin...
- 7 Uzm. Dyt. Selahattin Dönmez'den yağları cayır cayır yakan tüyo: "Günde 4 bardak..."
- 8 Kan grubunuza dikkat! Bu kan grubundakilerin "demans riski %82 daha fazla"
- 9 Bilim insanları mucizeyi duyurdu! Kanser hücrelerini tek tek yakalayıp öldürüyor
- 10 Tükettiğiniz anda sindirim sistemini parçalıyor! Bu besini mutfağınıza sokmayın
- 11 Gözlerimizin önünde eridi! Diyet yapmadan 20 kilo veren ünlü isim açıkladı: "Her gün bunu yedim..."-