Tuz mide kanseri riskini artırıyor
TUZ MİDE KANSERİ RİSKİNİ ARTIRIYOR
Sofrada tadına bakmadan yiyeceklere tuz eklemenin, yemekleri çok sıcak ve hızlı yemenin mide kanseri riskini artırdığı belirlendi. Tıbbi Onkoloji Derneği İkinci Başkanı Şuayip Yalçın'ın Antalya Belek'te düzenlenen 3. Tıbbi Onkoloji Kongresi'nde sunduğu araştırma, mide kanseri ve beslenme alışkanlıklarıyla ilgili ilginç sonuçlar ortaya koydu.
EN SON GALERİLER
- 1 Aşırı öfke 40 dakika içinde ölüme sürükleyebilir! Kan damarlarını genişletip...
- 2 Kanserin ilk belirtisi ellerde ortaya çıkıyor! Eğer böyle görünüyorsa...
- 3 Yaza kadar tüm fazlalıklarınızdan kurtulmanızı sağlayacak tarif! Metabolizma hızına tavan yaptırıyor
- 4 "En sağlıksız gıda" seçildi: Hepimiz bayılarak yiyoruz! Sağlıklı hücrelerde adeta bomba etkisi yapıyor
- 5 Bağırsaklarınızdaki çürümenin sinyali! Eğer yemekten sonra bunu hissediyorsanız...
- 6 Kanserin ilk belirtisini açıklandı! Teşhisten yıllar önce ortaya çıkıyor
- 7 Hasta eden "genleri" ortadan kaldırıyor! Bilim insanlarından açıklama: "Ömrü onlarca yıl uzatacak 5 adım"
- 8 5 bin yıllık tedavi şifa dağıtıyor! Geçmeyen dertlerine "arı iğnesi" çare oldu
- 9 Tek bir tanesinde dünyanın "şifası" var! Yiyenin bağışıklığı "çeliğe" dönüşüyor: Bulmak için Akdeniz'e koşuyorlar...
- 10 Tek yudumu kronik kabızlığı bitiriyor! Sabahları içtiğinizde tıkalı bağırsakları anında açıyor…
- 11 Gezegendeki "en sağlıklı besin" açıklandı! Bunu yiyen hastalık yüzü görmüyor