Günün en çok okunan spor haberleri (29 Mart 2016)
Galatasaray, Lucescu ile görüştü
Galatasaray yönetimi, Mircea Lucescu ile görüşmek için önceki gün Ukrayna'ya çıkarma yaptı. Başkan Dursun Özbek'in kardeşi Mehmet Özbek ve futbol direktörü Cenk Ergün, Shakhtar Donetsk'in Ukrayna Kupası'nda Vorskla ile oynadığı ve 2-1 kaybettiği karşılaşmanın ardından Mircea Lucescu ile masaya oturdu.
Özbek-Ergün ikilisi, kadronun yeniden yapılandırılması konusunda Mircea Lucescu'nun tecrübesinden yararlanmak istediklerini belirttiler ve resmi teklifte bulundular.
Trabzonspor'un da yakından ilgilendiği ve başkan Muharrem Usta'nın daha önce bir araya geldiği Lucescu ise Galatasaray'dan düşünmek için süre istedi.
EN SON GALERİLER
- 1 Trabzonspor’da Noah Saviolo’dan transfer itirafı! ‘Başkasını izlemeye geldi’
- 2 Marco Asensio ile İsmail Kartal arasında kriz var mı? Murat Özbostan analiz etti: Egoları da yönetmelisiniz
- 3 Noa Lang referans oldu! Hollandalı yıldız adım adım Galatasaray’a...
- 4 Fenerbahçe'ye 2 yıldızdan biri imza atacak! Transferde golcü harekatı...
- 5 İşte Süper Lig'de güncel puan durumu! (9. hafta)
- 6 Beşiktaş’ta Ndidi’nin yerine transfer! Teklif sonrası hamle...
- 7 Hakan Çalhanoğlu'nun eşinden sert paylaşım!
- 8 FİNAL MAÇINA GERİ SAYIM! PSG Arsenal finali ne zaman, saat kaçta oynanacak ve hangi kanalda yayınlanacak?
- 9 Torino - Juventus maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İtalya Serie A maç günü!
- 10 Galatasaray'da sürpriz veda! Geldiği gibi gidiyor...
- 11 Süper Lig’in en pahalı 15 genç futbolcusu açıklandı! Zirvenin sahibi belli oldu...