Avrupalı çılbır Asyalı kebap peşinde... İstanbul Havalimanı'nda uçmadan önce bi dünya lezzet var!

İstanbul Havalimanı Dış Hatlar'da önce cağ kebabı köşesine daldım, lavaşa sarıp yedim. Ardından ocakbaşında hem Adana götürdüm hem de ustayla iki lafın belini kırdık. Yetmedi suşi'cide biraz alengirli takıldım... Kahve köşesi, tatlı bölümü, simitçisi derken uçağa zar zor yetiştim. Bu arada turistleri de gözlemledim. Avrupalı çılbır, Asyalı kebap peşinde...

Geçen çarşamba günü İGA tarafından işletilen İstanbul Havalimanı'ndan ilk kez uçuyorum... Üstelik yolum uzak. Tam 12 saat... İstikamet Miami anlayacağınız. Uçuştan üç saat önce alanda oluyorum. Bilet, pasaport ve güvenlik işlemlerini bitirdikten sonra da kendimi deyim yerindeyse yemeye veriyorum.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.