Bayramda ağızları "lavanta lokumu" tatlandıracak

Bayramların vazgeçilmezi olan geleneksel tatlılar, değişen zamanla birlikte adeta evrim geçirerek yerini yeni lezzetlere bırakıyor. Emek ürünü eski güzel ve lezzetli tatlılarda kullanılan malzemeler, elbette o tatlının kimliğini oluşturuyordu. Tereyağı, Antep Fıstığı, fındık damaklarda tat bırakan lezzetlerin püf noktalarıydı. Teknoloji ile birlikte AR-GE çalışmaları mutfağa da girdi. Tarihi lezzetlerden birçoğu, seri üretime teslim oldu. Ancak Afyonkarahisar'da son yılların gözde bitkilerinden olan lavanta, lokum ile aynı kaba girdi. İşte o yeni tadın hikayesi…

Afyonkarahisar'da bir firma tarafından üretilen lavanta lokumu, Kurban Bayramı öncesi vatandaşlardan ilgi görüyor. Kentte yeni lezzetler konusunda Ar-Ge çalışmalarını sürdüren bir firmanın son dönemlerde üretimini yaptığı lavanta lokumu, kavşak noktası Afyonkarahisar'a gelen yerli ve yabancı turistlerin beğenisini kazanıyor.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.