Çay demleme şampiyonu, doğru bilinen yanlışı açıkladı
Delihasan, çayın tadı ve aromasının en iyi alınabileceği porselen ve ya bakır demlikte demlenmesi önerisinde bulundu, çayı koyup üzerine suyu ilave edersek çayın haşlanacağını bunun tersinin yapılması gerektiğini söyledi.
EN SON GALERİLER
- 1 A101 AKTÜEL KATALOGU 9 MAYIS:Ünlü dikey süpürge ve halı yıkama makinesi A101'de! İndirimler Perşembe raflarda
- 2 İnternette gördüğü numarayı aradı başına gelmeyen kalmadı: Eve gelen tamirci öyle bir şey yaptı ki!
- 3 73 yaşındaki büyükanne aşkı 39 yaşındaki eşinde buldu! "Aramızdaki yaş farkı bizi etkilemiyor..."
- 4 Dünyanın en zehirlisi küçük çocuğun oyuncak kutusunda çıktı! Saldırı anı anbean görüntülendi
- 5 Neden bazı şarkıcıların sesini severken diğerlerini beğenmiyoruz? Meğer asıl sebebi oymuş...
- 6 Ayda 100 bin TL’ye çoban aranıyor: Vasıfsız birisi bile…
- 7 İstanbul’da İngiliz Katie’in korkunç sonu: Seni bugün öldüreceğim son kararım! 3 saat 15 dk…
- 8 Metrobüs sapığını telefonu ele verdi: Onlarca etek altı fotoğrafı bulundu!
- 9 Eda Nur Gezer’in ölümünde karar verildi: O isim tutuklandı!
- 10 İstanbul’da ilginç kaza: Kendisine çarpan kişi annesi çıktı!
- 11 Meteoroloji’den 9 il için kar yağışı uyarısı! İstanbul ve Ankara’da da alarm!