Gaziantep'in yeni kebabını yiyen bayılıyor! Fıstık kebabı yoğun ilgi görüyor

Gaziantep, Türk mutfağı denince akla ilk gelen şehirlerin başında yer alır. Böyle olunca da Gaziantep'ten yeni tatlar ve lezzetler duymak şaşırtıcı gelmiyor. Bu sefer şehre gelenlerin midelerini bayram ettiren lezzetin adı 'Fıstık Kebabı' Bölgenin yeşil altını olarak bilinen Antep fıstığı ile kuzunun kaburga etinin buluşmasıyla ortaya çıkan 'Fıstık Kebabı', yoğun ilgi görüyor.

İçerisinde kaburga eti, tuz ve Antep fıstığı bulunan 'Fıstık Kebabı'nın yapımı öncelikle etin zırhtan geçirilmesi ile başlıyor. Daha sonra tuz ve çekilmiş fıstık ile harmanlanan kıyma, kebap şişlerine saplanarak tezgâhlardaki yerini alıyor.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.