Mangal nasıl yapılır? Püf noktaları!

İyi bir mangal nasıl yapılır? Kömürde pişmiş et, tavuk ve sebzelerle kurulan enfes sofralar, özellikle aile ve arkadaşlarla birlikte olduğunda insan bu keyfe doyamıyor. Mangaldan daha fazla keyif almanın sırrı ise etin lezzetinden ve kıvamından geçiyor elbette. Yaz sıcaklarıyla herkes kendini piknik alanlarına atmışken, mangal yapmanın inceliklerini, lokum gibi etler pişirmenin sırlarını sizin için derledik. Mangala tavsiyelerimizi okuyup gitmenizi tavsiye ederiz.

Mangal nasıl yapılır? Püf noktaları

Mangalın keyifli ve lezzetli olmasının sırrı öncelikle etten geçiyor. İyi bir etin sırrı da doğru alışveriş. Hayvanın hangi kısmından et almanız gerektiğini bilmelisiniz. Etiniz taze ve kaliteli olmalı. Dana eti seviyorsanız bonfile ya da antrikot mangalda enfes olacaktır. Kuzu eti sevenler için ise kuzunun kaburgasından alınan kalem pirzola doğru bir seçimdir. Ayrıca et miktarını kişi sayısına göre ayarlamayı da ihmal etmeyin.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.