Mor ekmek ve simitten sonra şimdi de mor yufka üretildi

12 yıllık çalışmalarla üretilen ve birçok kronik rahatsızlığa iyi geldiği belirtilen mormiks ürününün kullanıldığı ekmekten ve simitten sonra, Edirne'de mor yufka üretildi. Özellikle hamur işlerinde kullanılmaya başlayan mormiks, mor sebze meyve özlerinden yapılmış, tamamen doğal ve konsantre bir ürün olarak biliniyor. Özellikle şeker hastaları için geliştirilen mor ekmek ile hayatımıza giren mormiksin faydaları saymakla bitmiyor.

KOSGEP'den aldığı kredi ile yufka imalathanesi kuran Ebru Sakin, daha önce mor ekmek ve simit yapıldığını ve kendilerinin de araştırma yaptıktan sonra iş yerinde mor yufka üretmeye başladığını söyledi. Müşterilerinden olumlu tepkiler aldıklarını belirten Sakin, "Ürünün birçok hastalığa iyi geldiğini biliyoruz." dedi.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.