Patlıcanları bu şekilde kızarttığınızda 1 damla bile yağ çekmiyor! İşte aşçıların gizli sırrı…

Kızartma tarifleri Türk mutfağının vazgeçilmezleri arasındadır. Çıtır çıtır son derece leziz olan patlıcan kızartmasının tek olumsuz yanı yapısı nedeniyle çok fazla çektiği yağ… Patlıcan kızartması yaparken midenizle ilgili sorun yaşamak istemiyorsanız şimdi bahsedeceğimiz bu yöntemleri bir kenara not edebilirsiniz. İşte karşınızda patlıcan kızartırken 1 damla bile yağ çekmesini önleyen püf noktaları…

Patlıcan kızartırken yağ çekmesini önlemek isterseniz bu yöntemlere göz atabilirsiniz;

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.