Gaziantep’ten 11 yabancı şehre direkt uçuş başlıyor
Gaziantep’ten 11 yabancı şehre direkt uçak seferleri yapılacak. Vali Davut Gül, Erbil’in ardından Paris, Berlin, Viyana gibi şehirlerin de aralarında olduğu 10 Avrupa şehrine direk uçuş başlayacağını açıkladı.
Gaziantep'ten 11 yabancı şehre direk uçak seferleri yapılacak. Vali Davut Gül, Erbil'in ardından Paris, Berlin, Viyana gibi şehirlerin de aralarında olduğu 10 Avrupa şehrine direk uçuş başlayacağını açıkladı.
Yeni terminal binasının hizmete girmesiyle yıllık yolcu kapasitesi 6 milyon kişiye çıkan Gaziantep Havalimanı'ndan dünyanın 11 ayrı şehrine uçuşlar başlıyor.
Gaziantep Valisi Davut Gül, yaptığı açıklamada sefer yapılacak şehirleri açıkladı. Vali Gül şunları paylaştı:
"Gaziantep'ten dünyanın 11 şehrine direkt uçuşlar başlayacak. Yıllık 6 milyon yolcu kapasiteli yeni terminal binamızla şehrimizin potansiyeli daha da ortaya çıkıyor. İşte o şehirler: Düseldorf, Berlin, Viyana, Hamburg, Erbil, Stuttgart, Köln, Hannover, Basel, Paris ve Münih."
GAZİANTEP İLÇELERİ
Tüm Gaziantep HaberleriGAZIANTEP HAVA DURUMU
19 Ocak 2026 Pazartesi3 º
3 º / -5 ºEN SON HABERLER
- 1 Gaziantep'te göçmen kaçakçılığı operasyonu
- 2 Öğretmen hayat kurtardı
- 3 Gaziantep'te 51 yıla mahkûm firari yakalandı
- 4 Gaziantep'te alevler geceyi aydınlattı!
- 5 HKÜ Avrupa Eğitim Federasyonu üyesi oldu
- 6 Gaziantep'te kanlı kavga! 1 ölü, 1 yaralı!
- 7 65 yaşında okuma yazma öğrendi
- 8 Gaziantep'te ekipler harekete geçti: Kefenlenmiş bebek cesedi ihbarı geldi!
- 9 Çocuk bezi yüklü TIR otobanda alev alev yandı
- 10 Gaziantep'te soba zehirlenmesi! 1'i çocuk 4 yaralı