Cumartesi 15.08.2009
Son Güncelleme: Cumartesi 15.08.2009

Başkandan pastırma yeme tarifi

Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) toplantı salonundaki 'AB Katılım Sürecinde Türkiye Ekonomisi ve Sanayi Politikası' konulu toplantısına katılan Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış'a, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu pastırma yeme tarifi verdi. Toplantı sonrası verilen yemekte pastırmanın, önce kenarlarındaki çemenin ayıklanması gerektiğini anlatan ve uygulayan Hisarcıklıoğlu, daha sonra ekmeğin arasına dürülerek yenileceğini söyledi. Bakan Bağış, Kayserili olan Hisarcıklıoğlu'nun tarifine harfiyen uyarak pastırmayı yedi. Bağış, pastırma yemeyi Avrupalılara da öğreteceklerini dile getirdi. Bağış panelde yaptığı konuşmada da AB sürecini çok önemsediklerini belirterek "AB'ye katılım Meclis'te kararlılıkla geçilecektir. AB'nin Türkiye'ye olan ihtiyacı, Türkiye'nin AB'ye olan ihtiyacından çok daha fazladır" dedi.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.