2000 yılında kızı H.K'ya tecavüz ettiği iddiası ile yargılanan N.K, 7 yıl Iğdır Kapalı Cezaevinde kaldıktan sonra 2007 yılında tahliye edildi. Daha sonra Iğdır Cumhuriyet Başsavcılığından, N.K'nın ifadesinin alınması yönünde gelen bir yazı üzerine, jandarma ekipleri Melekli beldesinde ikamet eden N.K'nın evine gitti.
Ailesinin, N.K'nın 2 yıldır kayıp olduğunu söylemesi ve şüpheli davranışları üzerine, konuyla ilgili inceleme başlatan jandarma ekipleri, N.K'nın eşi ve çocukları tarafından öldürüldüğünü ortaya çıkardı.
Suçlarını itiraf eden N.K'nın eşi N.K ile oğlu B.K, çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak Iğdır Kapalı Cezaevine gönderildi. Bu arada, cinayetin diğer zanlısı olan çocuklardan A.K'nin de gasp suçundan cezaevinde bulunduğu öğrenildi.
Öte yandan, jandarma ekipleri N.K'nın cesedinin bulunması için çalışmalarını sürdürüyor.