Bir asker intiharı da Tokat'tan
Önceki gün bir asker iki arkadaşını şehit edip intihar etmesinin ardından bir intihar haberi de bugün Tokat'tan geldi.
Orduevinde görevli askerlerin durumu bildirmesi üzerine inceleme ekibi ve Cumhuriyet Savcısı geldi. Burada yapılan inceleme sonrası Turun'un cesedi Tokat Belediyesi'ne ait cenaze aracı ile Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. 48'inci Piyade Eğitim Alay Komutanlığı'nda vatani görevini yapan Turun'un askerliği bitirmesine 2 ay kaldığı belirtildi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.
ÖNCEKİ GÜN DE BİR ASKER CİNNET GETİRİP İKİ ARKADAŞINI ŞEHİT ETTİKTEN SONRA İNTİHAR ETMİŞTİ
Şanlıurfa'da Suriye sınırında nöbet tutan 3 askerden Umut Aslan, kız arkadaşıyla telefonla görüştükten sonra cinnet getirmiş, arkadaşları Ramazan Yel ve Kadir Yıldız'ı öldürüp intihar etmişti.
EN SON HABERLER
- 1 SON DAKİKA | Murat Ağırel ve Timur Soykan hakkında adli kontrol kararı
- 2 Endonezya Cumhurbaşkanı Subianto Ankara'da! Başkan Erdoğan: Ticaret hedefimiz 10 milyar dolar
- 3 KADEM'in 10. Kadın Araştırmaları Kongresi başladı! Prof Dr. Ekrem Demirli: İslam, kadın ve erkekten önce insanı öne çıkarır
- 4 Bakan Kurum: KKTC Master Planımızı hayata geçirecek adımlarımızı kararlılıkla atıyoruz
- 5 Bakan Tekin: Türkiye'de eğitim kalitesi son 20 yılda önemli ölçüde arttı
- 6 Bakan Kurum müjdeyi verdi! KKTC'ye 5 yeni büyük proje: Gelecek 100 yılı garanti altına alacak adımlar
- 7 Endonezya Cumhurbaşkanı Ankara'da: Başkan Erdoğan karşıladı
- 8 Şebnem Köker olayında büyük sır! Denize atıldı denilen telefon nasıl ortaya çıktı? Baba anlattı!
- 9 Bakan Fidan, Somalili Bakan Mohamed Nur ile görüştü
- 10 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Ne olursa olsun Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin yanındayız!