Üniversiteli Özgecan Aslan yakılarak öldürüldü
Tarsus'ta 3 gündür kayıp olan üniversiteli Özgecan Aslan yakılarak öldürülmüş halde bulundu.

MİNİBÜS İÇİNDE KAN İZLERİ
Bunun üzerine polis ve jandarma çalışma başlattı. Dün Özbek Mahallesi yakınlarında trafik kontrolü yapan jandarma trafik ekipleri, durdurdukları minibüs içinde kan izlerini gördü. Jandarma, polis ile birlikte yaptığı çalışmada araçta bulunan N.A. (50), oğlu A.S.A. (26) ve F.G.'yi (20) gözaltına aldı.
ÖZGECAN'IN TABUTUNU KADINLAR TAŞIDI
BENZİN DÖKÜP YAKMAYA ÇALIŞTILAR
Gözaltına alınan 2 kişi, genç kızı benzin döküp yakmaya çalıştıklarını, Çamalan Mahallesi Alman Mezarlığı yakınındaki Cin Deresi'ne attıklarını itiraf ettiler. Olaya karıştığı iddia edilen bir kişi de aranıyor. Genç kızın cenazesi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.
ÜNLÜLERDEN TWİTTER'DAN ÖZGECAN TEPKİSİ! - TIKLAYIN
PİKNİK ALANINDA BULUNDU
Zanlıların gösterdiği yerde yapılan aramada vücudunun bir bölümü yanmış kadın cesedi bulundu. Tarsus Devlet Hastanesi'ne getirilen cenaze, kayıp genç kızın Tarsus'ta en son birlikte görüldüğü kız arkadaşına gösterildi. Cesedi teşhis edemeyen ve ismi açıklanmayan genç kız, kıyafetleri görünce arkadaşına ait olduğunu söyleyip fenalık geçirdi. Jandarma tarafından sakinleştirilen genç kız, "Öğlene kadar birlikte okuldaydık. Saat 01.30'da okuldan birlikte çıktık. Alışveriş merkezinde yemek yedik, akşam saatlerinde minibüse bindik. Ben yolda indim o da evine gitmek üzere devam etti. Aynı gece kayıp olduğu bilgisini aldık, bir gün sonra da okula gelmedi"dedi. Ailesi de cenazesinin kızlarına ait olduğunu minibüste bulunan şapka ve kıyafetlerinden teşhis etti.
DNA TESTİ BELİRLEYECEK
Ancak yüzüyle birlikte vücudunun bir bölümü yanan cenazenin kesin olarak Özgecan Aslan'a ait olduğunu belirlemek için aile fertlerinden alınan DNA örnekleri ile karşılaştırma yapılacak. Necmettin Altındöken ve Fatih Gökçe'nin sorgusu devam ederken ilk gözaltına alındıklarında minibüsü kullanan şoför Suphi Altındöken'in yakalanması için çalışma başlatıldı. Şüphelilerin, genç kızı neden öldürüp yaktıkları ise yapılan soruşturma sonucu ortaya çıkacak.
EN SON HABERLER
- 1 Bakan Fidan'dan Rusya-Ukrayna müzakereleri açıklaması: İstanbul'da liderler zirvesi istiyoruz
- 2 AK Parti Sözcüsü Çelik'ten KAAN açıklaması: Türkiye büyük iddiaları hayata geçiriyor
- 3 'Irak Petrolleri' yalanı deşifre olan CHP'li Deniz Yavuzyılmaz'dan pes dedirten pişkinlik!
- 4 AK Parti İzmir Milletvekili Bursalı: Çeşme'den su yerine sorun akıyor!
- 5 Başkan Erdoğan orman şehitlerinin aileleri ile telefonda görüştü!
- 6 Son dakika | Savunma sanayisinde tarihi anlar: 48 adet KAAN satışı için imzalar atıldı
- 7 AK Partili Altındağ Belediyesinden örnek adım: Sokak hayvanlarına 500 bin metrekarelik yaşam alanı
- 8 DEM Parti'den İmralı ziyareti açıklaması: Fikir teatisinde bulunduk
- 9 Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: Orman yangınlarıyla ilgili 17 tutuklama!
- 10 Yüksek ateş nedeniyle hastaneye sevk edilen 2 askerimiz şehit oldu