FETÖ'cü Can Dündar'a protesto
Can Dündar'ın genel yayın yönetmenliğine getirilmesiyle Fetullahçı Terör Örgütü'nün operasyon gazetesine dönüşen Cumhuriyet gazetesi protesto edildi. FETÖ'den verilen sahte belgeleri yayınlayarak ihanet şebekesiyle ortak çalışan Can Dündar'ı okurları protesto etti.

BİR SÜREDİR GAZETEYİ ALMADIKLARINI SÖYLEDİLER
Açıklamayı grup adına Cumhuriyet Gazetesi Okurları (CUMOK) Koordinatörü Namık Kemal Boya yaptı. Bir süredir cuma günleri hariç Cumhuriyet gazetesi almadıklarını belirten Boya şunları söyledi:
"MUSTAFA KEMAL'İN ASKERİYİZ DİYENLERE HAKARET EDENLER GÖZDE OLDU"
"Ayrımcılığın, liboşluğun, Kürt milliyetçiliği ve Avrupacılığın yandaş ve şampiyonları tam kadro huzurlarınızdadır. İmralı görüşmecileri HDP, PKK, Barzani, Fethullaçı terör örgütü (FETÖ) kaynaklı iddia ve tehditler süslenerek yazı ve fotoğraflarla her gün sofranızdadır. Mustafa Kemal Atatürk' ün adını koyduğu ve cumhuriyeti, devrimleri özellikle aydınlanmayı savunma gibi özel görev verdiği gazetede 'Mustafa Kemal'in askeriyiz' diyenlere hakaret edenler gözdedir.
"ULUSUMUZU AYDINLATAN GAZETE ARTIK YOKTUR"
Özetle İlhan Selçuk ve Yunus Nadi'lerin yönettiği, Uğur Mumcu ve Ahmet Taner Kışlalı'nın yazılarıyla, çizgileriyle ulusumuzu aydınlattığı gazete artık yoktur. Bu değişime karşı kararlı bir duruş sergilenmezse, kadronun elinde ne başkalaşım sürecek ne de cumhuriyetin adı kalacak."
EN SON HABERLER
- 1 Özgür Özel’in Fatih Belediyesi ile ilgili ithamlarına Ergün Turan’dan cevap!
- 2 Iğdır’da uyuşturucuya büyük darbe!
- 3 Bakan Bayraktar Erzincan'da gençlerle basketbol maçı yaptı
- 4 Başkan Saygılı DSİ'nin İzmir yatırımlarını sıraladı: "İzmir'e 22 yılda 221 dev eser kazandırdık"
- 5 DEM Parti MHP'yi ziyaret edecek
- 6 Başkan Erdoğan: İspanya Gazze'deki soykırımı karşı onurlu bir duruş sergiledi
- 7 Bakan Kurum açıkladı! Sıfır Atık'ta yeni aşama: DOA uygulaması başlıyor
- 8 İmamoğlu telefonunun şifresini vermedi: Telefonu kasaya gizlediler...
- 9 Emine Erdoğan "Uluslararası Aile Forumu"nun kapanış programına katıldı
- 10 Bahçeli: Türkiye'nin Erdoğan'a ihtiyacı var