2023’e yürüyoruz
Terör örgütü ve Paralel Yapı’nın devlete yönelik saldırılarının, milletin desteğiyle bertaraf edildiğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2023 hedeflerimiz doğrultusundaki yürüyüşümüze devam ediyoruz
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Uluslararası Yüksek İdari Yargı Mercileri Birliği İstanbul Kongresi dolayısıyla Dolmabahçe Sarayı'nda düzenlenen gala yemeğindeki konuşmasında şu mesajları verdi:
'BEN DE DEVRETTİM'
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe'de TBMM Çevre, İnsan Hakları ve Dilekçe komisyonlarının üyeleri ile bir araya geldi. Erdoğan, milletvekilleri ile sohbeti sırasında AK Parti'deki kongre süreci gündeme getirilince şöyle dedi: "Başbakan, yaptığımız görüşme sırasında 'Partiyi kongreye götüreceğim' dedi. Kendisine 'Hayırlı olsun' dedim. Bu bir dava işidir. Nasıl görevi kendisine devrettiysem kendisi de bir başkasına devreder. Bu işin uzaması zararlı olurdu." "Çok daha hayırlı, uğurlu olur. Biz her zaman kendimizi yenileyerek güçlenen bir hareketiz" ifadesini kullanan Erdoğan, "Bugüne kadar hiç kimse, hiç bir şey birliğimizi bozamadı, bundan sonra da bozamaz. Biz kendimizi yenileyerek, çok daha güçlü bir hale geleceğiz" diye konuştu. Yeni anayasa çalışmalarının devam etmesi ve bunun kısa sürede Meclis gündemine taşınması gerektiğini belirten Erdoğan, şöyle devam etti: "Şu anda yaşadığımız sistem sorunu. Devlet içinde çift başlılık oluyor. İlla başkanlık değil, partili cumhurbaşkanı sistemi de olabilir."
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "En fazla kıtlığını çektiğimiz konunun başında adalet geliyor"
EN SON HABERLER
- 1 Bakan Tekin, Suudi mevkidaşı El-Benyan ile görüştü
- 2 Fon düzenlemesi Resmi Gazete'de! Yatırımcıya 1 milyon TL ara ödeme yapılacak
- 3 Bilal Erdoğan: Türkiye dünyanın en başarılı ülkeleri ile yarışıyor
- 4 Başkan Erdoğan'dan emeklilere müjde: Yeni mali imkanlar oluşturulacak! "Sene sonuna kadar hayata geçireceğiz"
- 5 Başkan Erdoğan'dan Özgür Özel'in A Haber'i tehdidine sert tepki: Bize basın özgürlüğü dersi veremez
- 6 Milas Belediyesi soruşturmasında yeni gelişme! İçişleri Bakanlığı duyurdu: Fevzi Topuz görevden uzaklaştırıldı
- 7 SON DAKİKA I Başkan Erdoğan: Türkiye sokağa teslim edilemez
- 8 TBMM Başkanı Kurtulmuş: "Terörsüz bir bölgeyi inşa edeceğiz"
- 9 Bilal Erdoğan Gaziantep’te gençlerle buluştu
- 10 İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Erdoğan: Kimliğimizi, kültürümüzü, tarihimizi öğrenmeye ihtiyacımız var