İşte Akar'ı Gülen ile görüştürmek isteyen isim
Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar'ın teröristbaşı Fetullah Gülen ile görüştürmek isteyen darbecinin Genelkurmay Personel Plan Yönetim Daire Başkanı Tuğgeneral Mehmet Partigöç olduğu ortaya çıktı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Fransız televizyonunda "Genelkurmay Başkanı'mızı rehin tutanlar onu Gülen'le görüştürmek istediler." dediği isim ortaya çıktı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, France 24'e "Pensylvania'dan talimatla darbe girişiminde bulundular. Genelkurmay Başkanı'mızı rehin tutanlar, 'Sizi kanaat önderimiz Fethullah Gülen'le görüştürelim' diyecek kadar ileri gidiyorlar. Bu süreci bir kenara koyabilir miyiz? dedi.
CIA YÖNETİCİSİ GÜLEN'İ SAVUNDU GÜLEN İLE GÖRÜŞTÜRMEK İSTEYEN KİŞİ
Akar'ı darbeye katılsın diye Gülen ile görüştürmek isteyen kişinin Sıkıyönetim Direktifi'ni altında da imzası olan Genelkurmay Personel Plan Yönetim Daire Başkanı Tuğgeneral Mehmet Partigöç olduğu öğrenildi.(Habertürk)
EN SON HABERLER
- 1 Tavşanlı Höyük'te 4 bin yıllık pati izi bulundu
- 2 Bakan Gürlek’ten dikkat çeken mesaj: “Alternatif çözüm yolları adaletten vazgeçmek değil”
- 3 Canlı bahis manipületörleri adliyeye sevk edildi
- 4 Başkan Erdoğan'dan şehit Albay Sayit Gökgöz'ün ailesine taziye mesajı
- 5 Asrın inşasına dünyadan övgü
- 6 COP31, Sıfır Atık için yeni bir dönüm noktası
- 7 Cumhurbaşkanlığı kabinesi bugün toplanıyor, Türk dünyası ile ilişkiler masada
- 8 Bahçeli'den 'Kazakistan Cumhuriyet Günü' mesajı: İkili ilişkilerimiz sağlam temel üzerinde
- 9 Bakan Kacır paylaştı! İşte SİPER-2'nin atış testi görüntüleri
- 10 Masonların kavgası mahkemelik oldu