F. Bahçe’nin stadına saldıracaklardı
Şükrü Saracoğlu Stadı’nda maç günü eylem hazırlığındaki 3 terörist yakalandı. Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda da keşif yapan teröristlerin adreslerinde çeşitli silahlar ve roket başlığı bulundu
STATLARI FOTOĞRAFLAMIŞLAR
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturmada 3 teröristin örgütten aldıkları talimat doğrultusunda İstanbul'a geldikleri ve Şükrü Saracoğlu Stadı ile Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda keşif yaptıkları belirlendi. Teröristlerin fotoğraf ve görüntü çektikleri anlar ise güvenlik kamera görüntüleri ile saptandı. İstanbul İstihbarat Şube ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin ortak çalışması sonucu yakalanan şüphelilerin adreslerinde eylemde kullanılması planlanan bazı malzemelerle, Kalaşnikof otomatik silah ve roket başlığı bulundu.
TUTUKLANDILAR
Adliyeye sevk edilen üç terörist, savcılıktaki işlemleri ardından Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne çıkarıldı. Hakimlikçe terör örgütü üyesi olmak suçlaması kapsamında tutuklanmalarına karar verilen üç şüpheli cezaevine konuldu.
İTİRAF ETTİLER
İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulanan Sipan K. suçunu itiraf etti. Statlarda ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde keşifler yaptığını itiraf ederken maç günü de Çevik Kuvvet polisine yönelik eylem planladıklarını, eylem planları ile ilgili kırsaldaki örgüt yöneticilerini bilgilendirdiğini, eylemi gerçekleştiremeden polise yakalandıklarını kaydetti.
EN SON HABERLER
- 1 Fon soruşturmasında o isimlerden 5 milyarlık gönüllü ödeme
- 2 Bakan Fidan’dan R4 ve R+R3 paylaşımı: “İstikrara katkı sağlamasını temenni ediyoruz”
- 3 AK Parti Genel Sekreteri Eyyüp Kadir İnan: 2028’de rekor oyla cumhurbaşkanımızı yeniden seçeceğiz
- 4 Türkiye Diyanet Vakfı'ndan fon iddialarına yalanlama: Herhangi bir mali kaynak bulunmuyor
- 5 Kadıköy ve Maltepe belediyeleri Yeni Parti’ye geçti
- 6 Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay görevden uzaklaştırıldı
- 7 Bakan Uraloğlu: Cumhurbaşkanımız, ülkemizi güven adası haline getirdi
- 8 Başkan Erdoğan Üsküdar ve Ataşehir belediye başkan vekillerini kabul etti
- 9 Başkan Erdoğan 7 ülkenin Dışişleri Bakanlarını kabul etti
- 10 Sosyal medyada 1 Kasım alarmı! DMM'den 'Yaş doğrulaması' dolandırıcılığı uyarısı: Sadece e-devlet'ten yapılacak