Perşembe 17.11.2016 00:00
Son Güncelleme: Perşembe 17.11.2016 11:02

Trump gelmeden çöküş başladı

Himmet paralarını Hillary Clinton’a aktaran Fetullahçı Terör Örgütü Trump’ın seçilmesinden sonra tüm dünyada büyük bir şok yaşıyor. Bir dönem Gülen adına Hillary Clinton ile görüşmeleri yürüten Uluslararası Kafkas Vakfı Başkanı Hayati Küçük, örgütün tüm dünyada büyük bir çöküntü yaşadığının altını çizerek “2017 FETÖ’nün kabusu olacak” dedi.

İŞTE 2000'Lİ YILLARIN BAŞINDA GÜLEN İLE DEMOKRATLAR ARASINDA GÖRÜŞMELERİ YÜRÜTEN ULUSLARARASI KAFKAS VAKFI BAŞKANI HAYATİ KÜÇÜK'TEN SABAH.COM.TR'YE ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR:

15 YILDIR HILLARY'E YATIRIM YAPILIYORDU!

Biz 2000'li yıllardan bu yana Bill Clinton'dan sonra bütün yatırımlar FETÖ tarafından Hillary Clinton'a yapıldı. Geçtiğimiz haftalarda bayan Clinton için açılan FBI soruşturmasında 600 bin maili gündeme gelmişti. Trump bu mailleri çok iyi araştırırsa Hillary Clinton'un dışişleri bakanlığı döneminde FETÖ'nün yurtdışındaki tüm faaliyetleri için ABD'nin hem CIA ve hem büyükelçiliklerine resmi yazı gönderilerek Fetullahçı örgütün tüm dünyada koruma altına alındığı ve ABD çıkarları için çalıştığı ortaya çıkacaktır. Fetullah Hillary'nin seçileceğinden çok emindi. Bu yüzden milyonlarca doları akıttı. Şu an kendini kurtarma derdine düşmüştür. Bütün dünyadaki FETÖ'cü hainlerde panik var ama Gülen sadece kendisini düşünür.

ARTIK HİÇBİR ABD BÜYÜKELÇİSİ FETÖ'CÜ HAİNLERLE GÖRÜNMEK İSTEMEZ!

Ben Fetullahçı yapı içerisinde bulunduğum dönemde Gürcistan'daki tüm faaliyetlerimizi ABD Büyükelçisine kurumların başındaki arkadaşlarla birlikte dosya olarak sunardık. ABD Büyükelçisini de kurumlarımızda konferans vermesi için davet ederdik. Bütün ülkelerde Amerikan dili edebiyatı bölümleri açtık. Trump'ın seçilmesiyle birlikte bu içiçe geçmiş FETÖ-CIA-FBI ve Büyükelçiliklerden oluşan organizasyon şeması artık çökmüştür. Bundan sonra hiçbir ABD Büyükelçisi Fetullahçı hainlerle birlikte görüntü vermek istemeyecektir. Türkiye Dışişleri diplomasisi bu dönemi çok iyi değerlendirmeli.

FETÖ'CÜLER KIRGIZİSTAN'DA İLK KEZ ABD VİZESİ ALAMADI!

Fetö'nün kalesi Kırgızistan'da Trump'ın kazanmasından sonra olağanüstü gelişmeler oluyor. Örgütün en güçlü olduğu ülkelerin başında gelen Kırgızistan'da Hillary Clinton'ın kaybetmesi ile birlikte büyük bir hayal kırıklığı ve çöküntü yaşanıyor. Kırgızistan ABD Büyükelçiliği, FETÖ üyelerine ve bu kurumdan sunulan belgelere artık itibar etmediği yönünde ciddi bilgiler geliyor. Son olarak 7 kişilik FETÖ üyesi bir gruba Kırgızistan ABD Büyükelçiliği vize vermedi. Oysa bundan yaklaşık bir ay önce FETÖ'nün Orta asya imamı ve karakutusu Orhan İnandı ve ekibi ABD Büyükelçiliğine gitmeden telefonla bütün işlemlerini yürütebiliyordu. Ayrıca Kırgızistan devleti de Clinton'un seçimleri kaybetmesinin ardından bu terör örgütünü sorgulamayı başladı. Başbakan Binali Yıldırım'ın 18 Kasım Kırgızistan gezisini iptal etmesi bu ülkede FETÖ konusunun yeniden sorgulanmasına neden olmuştu. Trump'un seçilmesiyle birlikte FETÖ için Kırgızistan'da hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. FETÖ sermayesinin de Kırgızistan'dan kaçmaya başladığı da gelen bilgiler arasında…

ORTA ASYA'DA FETÖ'NÜN TEK BİR ESERİ KALMAYACAK!

Türkiye ve Rusya yakınlaştıkça FETÖ'nün Orta Asya'da hiç şansı yok. Son seçimlerde başta Moldova olmak üzere hep Rusya yanlısı isimler yönetime geliyor. Bu rüzgar FETÖ'yü Orta Asya ve Kafkaslardan silip süpürecek. Kazakistan devleti okullara el koydu. Okullarda görev yapan FETÖ'cü yerli isimlerde temizlenecek. Nazarbayev'i bu konuda tebrik etmek lazım. Tacikistan ve Özbekistan'da zaten bu örgüt hiç barınamadı. Türkmenistan hep Türkiye'den yana tavır aldığı için olumlu gelişmeler bekliyorum. Kazakistan gibi Türkmenistan'da yakında FETÖ okullarını Maarif Vakfı'na devredecektir. Şunu söyleyebilirim. Türkmenistan'da FETÖ'cü işadamları kaçacak yer arıyor. Rus Devlet Başkanı'ndan sonra ABD Başkanı da artık FETÖ gerçeğinin farkında. Ülkesinde darbe yapmış eli kanlı bir ihanet örgütüne artık hiçbir ülke kucak açmaz. Çok kısa sürede Orta Asya'da FETÖ'nün tek bir eseri kalmayacak.

GÜNEY AMERİKA'DA HALA GÜÇLÜLER AMA ŞANSLARI YOK

Brezilya ve Arjantin gibi Güney Amerika ülkelerinde FETÖ'nün finansal gücü var. Brezilya'daki siyasi karışıklıkta FETÖ'nün parmağı olduğu biliniyor. Soros gibi teröristbaşı Gülen de bazı ülkelerdeki iç ayaklanmalarda ciddi rol oynadığını söyleyebiliriz. FETÖ'nün TSK imamı Hamidullah Öztürk'ün şu an Brezilya imamı olmasınında altını çizmek istiyorum. Gülen, en önemli adamlarından birini boşuna Brezilya'ya göndermez. Orta Asya'da düşündüğüm her şey Güney Amerika için de geçerli. Kendi ülkesine ihanet eden, darbe yapmaya çalışan, kırmızı bülten ile aranan bir hainler güruhuna başka bir ülke neden sahip çıksın. Rusya ve ABD'nin kurtulmaya çalıştığı bu hainlere diğer ülkeler neden kucak açsın?

ALİYEV ÖNLEM ALMASAYDI DARBE YAPARLARDI

Azarbeycan Devlet Başkanı İlham Aliyev bey eğer son bir yıl içerisinde Türkiye ile FETÖ konusunda işbirliği yapmasaydı 15 Temmuz darbe girişiminin bir benzerini Azarbeycan'da gerçekleştirmek isteyeceklerinden adım gibi eminim. Çünkü İlham Aliyev milli insan ve FETÖ'ye hiçbir zaman pirim vermemiştir. Daha önce de söylemiştim. Fetullah Aliyev'den hiç hazzetmedi ve "kendisini bana Hazar gölüne döktürmesin" dediğine bizzat şahidim. Gürcistan seçimlerini Türkiye dostları kazandı. Bu yönetim FETÖ için kolları sıvadı. İlk adımların önümüzdeki günlerde atılacağını bekliyorum. Rusya ile Ermenistan askeri işbirliği yapıyor. Ermenistan'ın Türkiye ile ilişkileri Karabağ'a bağlı. Biz Ermenistan'a okul açacağımız zaman bizi Rusya sokmamıştı.

KANADA VE GÜNEY AFRİKA'YA KAÇIYORLAR

Trump'un danışmanının "Fetullah Gülen Türkiye'nin ABD'deki Bin Ladin'idir." İfadesini kullanması tüm dünyadaki FETÖ yapılanmasında büyük panik yarattı. Özellikle ABD'den Kanada'ya ve Güney Afrika'ya çok büyük bir müracat var. Fetullah Gülen "bu dakikadan sonra cankurtaran adası Kanada'dır" dediği yönünde bilgiler geldi. FETÖ'nün Beyaz Saray imamı Recep Özkan ve ekibi şu anda Kanada'da ikili görüşmeler yapıyor. Bu da bize gösteriyor ki, Trump FETÖ'yü Türkiye'ye teslim etmese bile ABD'den sınırdışı edecektir. Türkiye'nin açtığı davaların da önü açıldı. Her eyalette açılan davaların sayısı artıyor. Hakkında soruşturma bulunmayan bazı öğretmenlerin ABD'de FETÖ'nün geleceği olmadığını görerek Türkiye'ye dönüş yaptığını biliyoruz. Suçlu olduğu için Türkiye'ye giriş yapamayan bazı önemli isimler, ABD'den kaçarak daha güvenli olarak gördükleri Belçika ve Almanya'ya geçiş yapıyor.

AFRİKA TERCİHİNİ TÜRKİYE'DEN YANA KULLANDI

Afrika zaten son Afrika İŞ Forumu'nda tamamen Türkiye'nin yanında olduğu görüldü. Trump'ın kazanmasından sonra direnen bazı küçük Afrika ülkelerinin de kesin tavır değiştireceğini düşünüyorum. Sayı Cumhurbaşkanı'mız Afrika'yı yetim ve mazlumları ile birlikte kucakladı. Afrika ülkeleri tercihini Türkiye'den yana kullandı. FETÖ Afrika'da da köşeye sıkıştı.

İHANET ÖRGÜTÜNÜN BEYİN MERKEZİ ARTIK ABD DEĞİL ALMANYA

Örgütün beyin merkezi artık ABD değil Avrupa ya da daha doğrusu Almanya olacak. Gülen'den ayrılmadan önce yaklaşık 2000'li yılların başında bize bir talimat gelmişti. "Bulunduğunuz ülkelerde Alman vakıflarıyla mümkün olduğu kadar işbirliği protokolleri yapın" denilmişti. Gürcistan'da Alman kiliseleri tarafından finanse edilen S.O.S örgütü ile işbirliği yaptık. Kamplarına destek verdik. Biz ABD dışında sadece Almanya ile işbirliği yaptık. Böyle Alman STK'ları elimize geçmiş oldu. Almanya'nın desteğini bu şekilde kazanmış olduk. FETÖ-Almanya ittifakının biz çok küçük bir kısmını konuşuyoruz. FETÖ'nün Yeşiller Partisi'ne ve Cem Özdemir'e ayırdığı kaynağı hiç konuşmadık. Can Dündar kimdir? Zekeriya Öz kimdir? Alman Hükümeti neden bu insanlara kol kanat geriyor? Deutsch Bank içerisindeki hesaplar incelendiğinde FETÖ'nün Almanya finansal yapısı içerisindeki yerini daha iyi anlayabiliriz. Eğer Türkiye Almanya'ya üst perdeden cevaplarını vermeye devam ederse bu ülkenin terör örgütüne verdiği desteğin belini kıracaktır. Örgütün gerçek yüzü ortaya çıktıkça Almanya kesinlikle geri adım atacaktır. Yıllarca Almanya'daki Türk nüfusunun FETÖ tarafından yönetildiğini düşündürdüler. Şimdi Almanya'daki Türk varlığı FETÖ'den nefret ettiği ortaya çıktı. Sokağa çıkacak yüzleri kalmadı. Alman Hükümeti'de bu itibarsızlığın farkında. Türkiye Almanya'daki Türk azınlığı doğru kullanmalı. Türk STK'ların Almanya'da daha çok ön plana çıkması gerekiyor.

BOSNA HERSEK, BULGARİSTAN VE ROMANYA FETÖ'YÜ KOVUYOR

Balkanların dini yapısı Ortodoks Hristiyan. Bu yüzden FETÖ, Fener Rum Patrikhanesine çok önem verdi ve kullanmaya çalıştı. Balkanlardaki Osmanlı varlığını, oradaki Türkiye aşığı insanları kullandılar. Tek bir cami abdesthanesi bile yapmadılar. Avrupa'nın çıkarları doğrultusunda bir nesil yetiştirdiler. Kiliselerde mum yakıp ibadet etmekten bile çekinmediler. Şu an Balkanlardaki Müslüman halk FETÖ'nün üzerini çizmiş durumda. Türkiye devleti kurumlarıyla bu insanlara sahip çıktı. Balkanlar artık FETÖ çıbanını bünyesinden atıyor. Bosna Hersek FETÖ okullarını kapatarak Maarif Vakfı'na devrediyor. FETÖ'nün Bulgaristan'daki mafyavari yapılanması çökertildi. Romanya'ya Tırlarla kaçan Fetullahçı hainler Türkiye'ye koşulsuz olarak iade edilmesi çok önemli. Arnavutluk da bir hileye başvurdular. FETÖ okulları yerli bir isme hileli bir şekilde devredilmişti. Arnavutluk Hükümeti ise bu hileli devir işlemini durdurdu. Maarif Vakfı önümüzdeki dönemde Balkanlar'da birçok okulu devralacak.

UZAKDOĞU'YA GİDEN ÖNEMLİ İSİMLERE DİKKAT

Örgüt son dönemde Tayvan, Malezya, Japonya ve Tayland'a çok önem verdi. Birçok FETÖ'cü önemli isim bu ülkelere gönderildi. Türkiye'den uzak olduğu için bu ülkelerde rahatça örgütlenebildiler. Ancak Trump'ın seçim zaferinden sonra bu ülkelerde eskisi kadar rahat at koşturamayacaklar. Çünkü FETÖ eşittir Bin Ladir'dir. Türkiye uzak olsa bu ülkelerde lobi faaliyetlerini hızlandırır ve Büyükelçiliklerimiz daha aktif rol oynarsa yeni dönemde bu ülkelerde de barınma şansı bulamayacaklardır.

Kaynak: SABAH.COM.TR

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.