Suikastçının telefonunda 4 ayrı şifre bulundu
Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andey Karlov'un, Mevlüt Mert Altıntaş tarafından öldürülmesiyle ilgili saldırgan Altıntaş'ın bağlantılarını ortaya çıkaracağı tahmin edilen cep telefonu incelemeye alındı.

Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov'un, Mevlüt Mert Altıntaş tarafından öldürülmesiyle ilgili soruşturma sürerken, olayla ilgili şu ana kadar 11 kişi gözaltın alındı. Saldırgan Altıntaş'ın bağlantılarını ortaya çıkartacağı tahmin edilen cep telefonu ise incelemeye alındı. Telefonda 4 ayrı şifre tespit edildiği ve uzmanlar tarafından şifrelerin çözülmesi için çalışmaların sürdüğü belirtildi.
TÜRKİYE 120 KİŞİLİK EKİP GÖREVLENDİRDİ
Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov'un silahlı saldırı sonucu öldürülmesine ilişkin süreci Türk yetkililer ile yürütmek üzere Rusya'dan gelen heyet, Ankara Emniyet Müdürlüğünde yetkililerle görüştü. Rus heyet, güne Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ve İstihbarat şubelerini ziyaret ederek başladı. Söğütözü'ndeki emniyet binasına saat 10.30'da gelen heyet, 2 saat 15 dakika süreyle Türk muhataplarıyla bilgi alışverişinde bulundu. Öte yandan, silahlı saldırı soruşturması için Ankara Emniyet Müdürlüğü bünyesinde Terörle Mücadele ve İstihbarat şubelerinde görevli 120 kişilik ekibin görevlendirildiği öğrenildi. Aralarında tercümanların da bulunduğu heyet, hafta boyunca çalışmalarını sürdürecek.
Suikastçının telefonunda 4 ayrı şifre bulundu
EN SON HABERLER
- 1 AK Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu'nun babası hayatını kaybetti
- 2 İzmir'de Kemalpaşa Belediyesi'ne usulsüzlük operasyonu: 5 kişi gözaltına alındı
- 3 Lütfü Savaş'tan flaş hamle! 6 Nisan'daki kurultay için de iptal davası açacak
- 4 Başkan Erdoğan, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'u kabul etti
- 5 Bağlıca-Yapracık'ta TIR parkı tepkisi: Erdal Beşikçioğlu rantçı arıyorsa aynaya baksın
- 6 Soylu, Özgür Özel’in yalan zincirini 7 soru 7 cevapla kırdı
- 7 SABAH’tan HSK’ya üst düzey ziyaret
- 8 DHKP-C’den tutuklu Selçuk Kozağaçlı’nın tahliyesine itiraz: Yeniden tutuklandı
- 9 CHP'nin "şaibeli kurultay" skandalında yeni iddia! "Çekyat altında delegelere dağıtmak için 2 milyon dolar vardı"
- 10 CHP kurultayının iptal davası ertelendi