Çift başlılığın getirdiği patinaja son verilmeli
“İki başlılık devletin işlerliğinde patinaja yol açıyor. Bu ortadan kalkmalı. MHP’nin bunu görmesiyle anayasa değişikliğinin yolu açıldı. MHP lideri ve ekibine teşekkür ediyorum”



"Yeni yönetim sisteminin ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum"
FETÖ İTİRAFÇILARI DOĞRU KONUŞMUYOR
"Şu anda içerde olanlardan çok iyi tanıdıklarım var. İtirafçı namıyla ortaya çıkıyorlar. Fakat bunlar doğru konuşmuyor. İtirafçı diyerek ortaya çıkarken bunlar gayet iyi aldatmacayı oynuyorlar. En tehlikeli olan da bu. Bunların bir kısmıyla benim zamanında başa baş görüşmelerim olmuştur. Başbakanlığım zamanında. Şimdi itirafçı olarak söyledikleriyle başbakan olduğum zamana bana söylediklerine baktığım zaman tamamen aykırı ifadeler. Bu oyuna asla gelmemek gerekiyor."
"İtirafçılar var ama doğru konuşmuyorlar"
"FETÖ'cülerin tasfiyesi işleri zorlaştırmak bir yana kolaylaştırmış, hızlandırmış, rayına oturtmuştur. Yılbaşında yaşanan terör saldırısının failinin yakalanmasında olduğu gibi, gerçekten çok zor ve takdir edilmeyi hak eden işlerin üstesinden başarıyla gelindiğini görüyoruz. Demek ki bu örgütün mensupları devlet ve millet için değil, sadece ve sadece bundan önce kendileri için çalışıyordu. PKK terör örgütüyle bunlar ortak çalışıyor. Bunlar terör örgütlerini işini ciddi manada kolaylaştırıyordu. Ama her geçen gün eriyorlar, daha da eriyecekler veya terk edecekler."
"PKK ile FETÖ ortak çalışıyor"
"Geçtiğimiz 14 yılın sorumluluğunu üstlenmiş yöneticisi olarak burada sizlerle samimi bir muhasebe yapmak istiyorum. Yaptığımız her işi samimiyetle, ihlasla, ülkemize ve milletimize hizmet aşkıyla gerçekleştirdik. Bu uğurda gece gündüz çalıştık, nice tuzakları boşa çıkardık, nice engelleri aştık, nice mücadelelerden galip çıktık. Ancak geriye dönüp baktığımızda ülkemize, milletimize ve şahsıma kurulan bazı tuzakları, oynanan bazı oyunları fark etmekte zaman zaman geç kaldığımızı görüyorum. Yargıda yaşanan sıkıntılar da bunlar arasındadır."
MİLİTANLARINA YOL AÇMAK İÇİN YARGIYI KULLANDILAR
"Demokrasiyi, hukukun üstünlüğünü, milli iradeye saygıyı hiçe sayan kimi çevrelerin başbakanlığımın ilk döneminde sergiledikleri nobranlıkları unutmam hiç mümkün değildir. Öyle olmadık yöntemlerle karşımıza çıktılar ki inanın hukuk adına biz utandık. İşte bu sorunlu dönemde FETÖ denilen şer örgütü, özel önem verdiği yargının içine sızmaya başlamıştır. Hiç kimseye ve hiçbir gruba ne yargıyı ne de başka bir kurumu peşinen asla teslim etmiş değiliz. Türkiye'nin vesayet odakları ile mücadelesi adına yargıya verdiğimiz desteği bu örgüt kendi militanlarına yol açmak için kullanmıştır. 17-25 Aralık'ta emniyet ve yargı içindeki mensuplaryla başaramadığını, 15 Temmuz'da TSK içindeki yandaşlarıyla yapmaya çalıştı. Hala Pensilvanya'daki zat utandamadn 'Bunlar bir senaryo' diyor. Biz neyin senaryo olduğunu görüyoruz."
EN SON HABERLER
- 1 Başsavcılık, CHP'nin Kurultay iddianamesinin ağır cezaya mahkemesine gönderilmesine itiraz etti
- 2 Başkan Recep Tayyip Erdoğan: Bizans'ta oyun, CHP'de kavga bitmez!
- 3 Başkan Erdoğan'dan NATO Zirvesi sonrası net mesaj: Gazze'de kan durmadıkça kimse kendini güvende hissedemez
- 4 TBMM Başkanı Kurtulmuş, DEM Parti heyetini kabul etti
- 5 MSB'den Çelik Kubbe açıklaması: Yatırım yaparak tüm ülkeye yaymayı planlıyoruz
- 6 Başkan Erdoğan'dan tokalaşma hamlesi: Macron'a psikolojik üstünlük kurdurmadı
- 7 SON DAKİKA | Anayasa Komisyonu Beştepe'de toplandı
- 8 SON DAKİKA... 30 Haziran öncesi Kemal Kılıçdaroğlu sessizliğini bozdu: 13 yıl partiyi ben yönettim... Kayyum gelse daha mı iyi olur!
- 9 CHP’de 30 Haziran hesapları! Şaibeli kurultay davasına günler kala krizler alevlendi
- 10 Kemal Kılıçdaroğlu'ndan 30 Haziran resti! "Görevi kabul etmezsem kayyum atanır"