Diplomalı cahiller Osmanlı'nın torunlarına neden saldırıyor?
Sultan 2. Abdulhamid’in torunlarından Nilhan Osmanoğlu’nun referandumda ‘evet’ diyeceğini açıklaması ve ardından Parlamenter sistemi eleştirmesi üzerine FETÖ, PKK, CHP ve Doğan medyasının linç kampanyasına maruz kaldı.
En büyük tepkiyi Hürriyet yazarı Gülse Birsel alırken, Birsel'e iki yazı ile destek veren Ahmet Hakan da bu tepkilerden nasibini aldı. Ardından Halk TV ekranlarında Yılmaz Özdil ve Müjdat Gezen'in Nilhan Osmanoğlu hakkındaki iğrenç yorumları büyük tepki topladı. Saldırılar bunlarla da sınırlı kalmadı. Sosyal medyadan büyük bir linç kampanyası başlatıldı. Ne yazık ki Nilhan Osmanoğlu'na gazetelerde ve internet sitelerinde yeteri kadar sahip çıkılamadı.
Sabah yazarları Engin Ardıç ve Haşmet Babaoğlu bugünkü köşelerini Nilhan Osmanoğlu'na yönelik linç kampanyasına ayırdı.
ENGİN ARDIÇ'IN YAZISINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN
EN SON HABERLER
- 1 Başkan Erdoğan, İsrail'in saldırısında hayatını kaybeden Rajab'ın ailesini kabul etti
- 2 Adliye hırsızlığı soruşturmasında yeni gelişme: Erdal Timurtaş hakkında kırmızı bülten çıkarıldı
- 3 Adalet Bakanı Tunç: 17-25 Aralık'taki kirli senaryoları tarihin çöp sepetine attık
- 4 SON DAKİKA... Meclis'te kritik toplantı! TBMM Başkanı Kurtulmuş 'Terörsüz Türkiye' komisyonu grup koordinatörleriyle bir araya gelecek
- 5 Meclis Başkanı Kurtulmuş'tan kritik görüşme! Saat belli oldu
- 6 SON DAKİKA... Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu'nun makam odasında dinleme cihazı bulunmuştu: Çarpıcı gelişme!
- 7 Bakan Yumaklı 2026'nın yol haritasını açıkladı: 'Dev yatırımları hizmete alıyoruz'
- 8 Bakan Kurum tarih verdi: Hatay'da 455 bininci konutun anahtar teslimini yapacağız
- 9 Hind Rajab’ın Sesi Külliye’de yankılandı
- 10 Karadeniz’de iki tarafı da ikaz ettik